Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaMamba212121

Chcę w końcu żyć na własny rachunek i nie żerować na rodzicach

Polecane posty

Gość CzarnaMamba212121

Chciałabym zamieszkać już sama, obojętnie, moze być to małe mieszkanko dwu pokojowe. Tylko cholera jest jeden problem. Nie mam kasy na utrzymanie mieszkania bo jeszcze się uczę w Technikum. Co sądzicie o tym abym w wolnym czasie dorabiala jakos pieniadze i odkładała. Wiecie jak można zarobić łatwo pieniadze?

Gość wwweeeoookkk
zostań galerianką

Gość CzarnaMamba212121
Nie zniżam się do takiego poziomu kochanie :)

wiesz na nie wiem czy ucząca się osobe będzie stac na wynajem 2-pokojowego mieszkania... sprawdz ceny na początek będzie ci ktos pomagał? a i jeszcze pytanie czy mieszkasz w mieście w którym znajdziesz prace? proponuje ulotki, w weekendy praca jako barmanka albo kelnerka... moje koleżanki (siostry bliźniaczki utrzymywały sie same od 16 roku życia ale łatwo nie było) wiesz to nie takie hop i siup...

wiesz na nie wiem czy ucząca się osobe będzie stac na wynajem 2-pokojowego mieszkania... sprawdz ceny na początek będzie ci ktos pomagał? a i jeszcze pytanie czy mieszkasz w mieście w którym znajdziesz prace? proponuje ulotki, w weekendy praca jako barmanka albo kelnerka... moje koleżanki (siostry bliźniaczki utrzymywały sie same od 16 roku życia ale łatwo nie było) wiesz to nie takie hop i siup...