Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha111111111111

ślub cywilny

Polecane posty

Gość martucha111111111111

wita. co myślicie o tej sukience na ślub cywilny? http://allegro.pl/show_item.php?item=1263775841&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. do tego takie buciki: http://allegro.pl/zniewalajace-szpile-z-wyzszej-polki-r-40-i1253663147.html jeśli chodzi o fryzure to myślałam nad taką tylko z koronkową opaską: http://www.ofeminin.pl/uroda/fryzury-retro-fryzury-gwiazd-retro-fryzury-w-stylu-retro-d13773.html macie może jakieś inne propozycje? prosz o rady

Gość Miss Cole
Buty sa genialne, bardzo mi sie podobaja, fryzura tez super, ale sukienka tak srednio. To chyba bedzie zalezalo jak Ty w niej wygladasz, bo sama w sobie na kolana nie rzuca, sorry.

Gość sukienka może na
letnią imprezę, na ślub za tandetna,reszta spoko

Gość Andarielkka
Sukienka obrzydliwa. Taki sam efekty byś uzyskała, gdybyś owinęła się firaną. Kicz i tandeta jakich mało. Ale czego spodziewać się za niespełna 30 zł :o Buty piękne, fryzura też ok.

buty dla mnie mogą być, fryzura bardzo mi się podoba, to jeszcze zależy jaką się ma urodę, sukienka średnio mi się podoba

Gość martucha11111111111
a może dałybyście przykład jekiejś krótkiej sukieneczki do cywilnego bo ja jak widać nie mam gustu hehe

Gość sukienka tragedia...
jak z bazarku. buty super, fryz ok.

Gość lemon tree
Według mnie te buty nie pasują kolorystycznie do sukienki i mnie osobiście się nie podobają (bardziej niż ta sukienka), ale to kwestia gustu. Sukienka nie jest brzydka, ale ze względu na cenę mam wątpliwości do do jakości materiału. Ja miałam taką: http://allegro.pl/przepiekna-zwiewna-sukienka-tu-r-s-mix-kolorow-i1253907098.html, Fryzura bardzo ok.

Gość martucha11111111111
do lemon tree i jak ta kiecka prezentowała sie na żywo? bo i nad nią sie zastanawiałam

Gość lemon tree
oczywiście ja miałam bez tego czarnego paska. A ta Apart, którą ktoś wyżej wkleił, ma identyczny dół jak ta moja, natomiast góra mniej mi się podoba, nie lubię cekinów. Ale to kwestia gustu. Też nie jest brzydka i chyba lepsza od tej pierwszej z koronki

Gość lemon tree
Prezentowała się dobrze, tylko jest cienka i trzeba uważać, żeby nie prześwitywała bielizna. Mnie się podoba jak patrzę na zdjęcia ze ślubu, miałam do niej szal w identycznym kolorze i krótkie futerko bo ślub był zimą.

Gość jovankaa
ta sukienka to sorki aole jka z pod latarni !!!!

Gość ville
sukienka chyba nie bardzo pasuje na slub cywilny, buty rewelacyjne, fryzura fajna, tylko specyficzna trzeba do niej dobrze reszte dorbac zeby nie wyszło kiczowato

Buty ok, trochę mało eleganckie, ale jeśli jesteś młoda to ujdą w tłumie. Fryzura bardzo mi się podoba!!! Sukienka jest tragiczna, argumentacja: brzydko i źle skrojona, tandetna koronka (bazarowa), za krótka. Pomyśl nad nią. Ja bym nie kupowała.

Gość anikaaaaa
podoba mi sie:) tez chciałam taka miec ale mam masywne łydki :) i postawiłam an długa. Generalnie podobaja mi sie takie sukieki tego typu. Jesli amsz odpowiednia figure to bierz ja:P

Gość no i jest nasza gwiazdaaa
buty + uczesanie + sukienka - - - - - -