Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dthdrhdrhd

JAK NAMOWIC RODZICOW NA...

Polecane posty

Gość dthdrhdrhd

orbitrek?? Chce zaczac cwiczyc, ale nie mam na czym.. jak narazie biegam, ale chcialabym w domu miec jakis przyrzad. Nawet są do 200zł na allegro, ale ojciec mowi ze mi nie kupi takiego sprzetu bo to wywalanie pieniedzy w bloto, najwyzej dolozy mi 50zł :O mam 17 lat.. jak ich namowic?? Jeszcze musze z mama pogadac, ale tez mysle ze sie nie zgodzi.. Boze:O pomozcie

Gość dlaczego pytam
kup sobie wibrator

Gość dthdrhdrhd
nie mam nadwagi , ale szczupla nie jestem. Zreszta tylko osoby z nadwaga moga cwiczyc czy co, co to ma do pytania? Nie musze cwiczyc, ale chcę. Chociaz w sumei musze bo przez to jestem dla nich nie do zniesienia miedzy innymi, bo zle sie czuje ze soba i teraz przytylam i czesto mam zly humor. Jak nie zaczne cos robic ze swoja waga to bedzie coraz gorzej.

Gość dthdrhdrhd
czegos robic*

Gość estranged3
Może zacznij na razie biegać, pływać czy coś tam... Nawet najlepszy sprzęt nie zmusi Cię do ćwiczeń jeśli nie masz na to ochoty. A jeśli zdecydujesz się na 100% kupić- może spróbuj sama zebrać pieniądze. Nie wydawaj kieszonkowego na bzdury:P

Gość estranged3
Sorry, nie doczytałam o tym biaganiu:P

Gość dthdrhdrhd
Mam ochote zaczac cwiczyc, ale nie lubie np . brzuszkow bo mnie nudza , takie na orbiterku tez pewnie beda nudzic, ale mozna ogladac tv albo muzyki sluchac i podobno jest to przyjemne , nie to co brzuszki czy inne . Troche szkoda mi moich pieniedzy(wkoncu ja nie zarabiam i mam ich malo a oni co miesiac dostaja i moga troche odlozyc) pewnie kazdy bedzie na tym 'cwiczyl' moze zrobie tak ze powiem im zeby kazdy dal 50 zł (4 osoby) czyli 200zł wyjdzie i rodzice dołożą jakieś 10-20 jak braknie czy coś, moze sie zgodza.. chociaz watpie, nie wiem dlaczego uwazaja ze to straata pieniedzy.. sami wydaja na malo pozyteczne rzeczy a mi jednorazowo nie kupią czegoś takiego ..

Gość dthdrhdrhd
ja chce go miec juz w domu :P napalilam sie na niego strasznie, tylko ojciec mnie zalamal swoimi tekstami :(