Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2626

Mąż dostał zaproszenie na chrzciny beze mnie. Czy tak teraz jest?

Polecane posty

Gość Laura2626

Mąz został poproszony na chrzestnego przez swojego kuzyna. jest to daleki kuzyn piąta woda po kisielu ale pracują razem.z jego żona znam się tak średnio. Mąż poczatkowo zgodził sie ale wczoraj dostal zaproszenie i jest ono tylko dla niego. Powiedział ze w takiej sytuacji odmowi bycia chrzestnym dlatego ze nie zaprosili go ze mną. Kuzyn opowiadał ze mają robic przyjęcie na około 15 osób,bo pomyślałam ze moze będą tylko rodzice dziadkowie i chrzestni ale jak widac nie. Jutro ma z nim rozmawiac i powiedziec ze rezygnuje. A ja sie teraz zastanawiam czy moze teraz taka moda czy kuzyn popełnil nietakt? jak jest u was?

Gość maturks4
Przedziwne! Zaprosić chrzestnego SOLO, to chyba tylko po to, żeby zapewnić dzieciakowi (sobie) dostawcę prezentu teraz i w przyszłości. Wg mnie szczyt nietaktu. I jakkolwiek bycia chrzestnym podobno się nie odmawia (ja akurat mam odmienne zdanie), to w tym wypadku nie widziałbym w tym nic zdrożnego

Gość nieładnie postapili tez bym
odmowila na miejscu twojego męza

Gość oczywiscie ze nietakt
ze strony kuzyna oczywiscie. jestes zona przyszlego chrzestnego, a nie dziewczyna poznana tydzien wczesniej na dyskotece. powinien zaprosic was oboje.

Gość Moniaa22222
Spodziewaj się, ze na urodziny i komunię tez będzie mile widziany solo.

Gość Laura2626
I co waszym zdaniem powinnam pozwolic mezowi zeby odmówił. sama nie wiem,mnie to zdziwiło bo gdy ja byłam chrzestną u mojej siostry córeczki zostalismy zaproszeni oboje a bylo to jeszcze pół roku przed naszym slubem. ale widze ze męza starsznie to zabolało i jest wkurzony jak nie wiem

Gość wielkanocny kogut
bo ciebie już ochrzcili a jego nie

Gość Laura2626
czyli waszym zdaniem może odmówic. w sumie nie usmiechało nam sie jak meza poprosili bo wiadomo ze to wydatek a my za 3 miesiace będziemy mieli swojego dzidziusia i trzeba oszczedzic troche:)

Gość mammmma mia
To bardzo niegrzecznie i kompletny brak kultury. Ja nidgy bym sie nie zgodzila na miejscu meza, nawet nie ma sie nad czym zastanawiac. Jak ktos napisal - jestes zona a nie jakas dziewczyna poznana dwa dni temu. A jesli maz sie zgodzi to bedzie o nim bardzoooo zle swiadczylo.

Gość mórafka
ale bezczelność :O i w dodatku kobiety w ciąży nie zaprosili

może to zrobili dla jej dobra? takie chciny to żarcia duzo i alkohol a dla kobiety w ciąży to nie wskazane. i atmosfera libacji też nie wpływa pozytywnie... ktoś pomyslał o zdrowiu ciężarnej i jej nie zaposił...

Gość caster nie pierdol
:)

Gość a moze sie myylicie
sluchaj, a moze oni sa troche nie ten.. i zle to napisali, majac na mysli,ze prosza go na chrzestnego wypisali zapro. tylko dla niego, a to,ze bedzie z Toba to fakt oczywisty..

Gość a moze sie myylicie
mi sie naprawde wydaje,ze zaproszenie to mialo mies charakter zaporszenia meza jako chrzestnego..