Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofilikczkaaa

moje uczucie nawet nie wiem co czuc TATA

Polecane posty

Gość tofilikczkaaa

mam 24lat i od 10lat choruje na derpesje...moj tata byl bardzo wybuchowy,awanturował sie o wszystko,szarpał nas w nerwach z mama wyrzucał z domu,wpędził mnie w kompleksy:( mialam 2 proby sambojcze ... teraz musze sie leczyc u terapeuty dluga droga przede mna,przez to nie potrafie zbudowac zwiazku bo szukam nieswiadomie facetow podobych do mojego taty:( 2 miesiace temu moj tata zachorowa na raka teraz ma przerzuty,pluje krwia:.. czasem mam wyrzuty,ze zyczylam mu smierci:( ale on mnie tak zniszczyl.. i moja mame ktora ciagle chodzi w strach i mu nadskakuje:( nie wiem co robic,co czuc,nie wiem czy mu wybaczylam... dobija mnie to:(

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
myśle,że samo życie odwdzięczyło się za to jaki był,jak was traktował,został ukarany chorobą,teraz nie powinnaś mieć poczucia winy,sądzę że każdy w myślach w nerwach w beznadziei w bezradności pomyślałby o najgorszym dla sprawcy,to normalne uczucia człowieka,który jest gnębiony,uważam,że powinnaś przestać myśleć o tym a skupić się nad jutrem i jak możesz sobie pomóc aby choć trochę zapomnieć,zająć się czymś,znaleźć zainteresowanie,wybaczyć,zamknąć ten rozdział i żyć na nowo,pomóc mu w tych trudnych chwilach,los będzie łaskawszy dla ciebie,trzymam kciuki i życzę więcej uśmiechu na twarzy,

Gość tofilikczkaaa
strasznie sie czuje:(