Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaaNNka

Wf przy 1 stopniu C

Polecane posty

Gość HaaNNka

Witam. Moja córka dzisiaj na lekcji wf-u miała biegi przełajowe na kilometr. Było to na drugiej lekcji, gdzie temperatura powietrza wynosiła około 1 stopnia. Teraz już leży chora. Czy istnieją jakieś normy temperaturowe odnśnie zajęś wf-u na dworze?

Gość mistrzyni jogi
w mrozie tłuszcz sie kurczy;)

Gość kiedys slyszalam ze mozna
kiedys slyszalam ze mozna do -10 w dresie ale reki nie dam

Gość Ze szklanka do kawy22
Zgodnie z rozporzadzeniem Ministra Edukacji Narodowej, kazde dziecko powinno miec stroj na zmiane podczas zajec- powinnas dac jej cieply dres Co do temperatur to w/w rozporzadzenie ustanawia zasade ze do -5C mozna byc na dworzy podczas "biegania, grania w pilke nozna i koszykowke"

Ja jeszcze nie spotkałam normalnego wuefisty:o Przykro mi, ale najczęściej to grube baby w ortalionowym dresie, które mają wąsy, basowy głos, którym drą się na korytarzu. Wuefista wie, że jest najniższym rangą nauczycielem i swoje kompleksy leczy znęcaniem się nad uczniami.

Gość taa niedobra pupa
Wf- ici maja najwygodniej ze wszystkich nauczycieli, nie zedra sobie gardla i nic nie robia. Ale ww taka pogode chlodna cwiczy sie bardzo fajnie. We Wielkiej Brytanii to potrafia w samych krotkich spodeenkach nawet biegac. kwestia zachartowania

Gość fhxdg
gdy byłam w podstwówce moja szkoła nie miała jeszcze sali gimnastycznej wybudowanej i ZAWSZE mielismy wf na podwórku. niezaleznie od temperatury. teraz mam 20 lat wiec nie było to tak dawno. inne szkoły juz dawno miały sale

Gość fhxdg
i to nie jest prawda ze wfisci nie zedra sobie gardła. zwłaszcza w trakcie rozgrzewki gdy pajace zamiast biegac jedno za drugim to parami i buzie im sie nie zamykaja plus odgłos podeszw stukajacych o podłogę. a nauczyciel musi to wszytko przekrzyczec

Gość taa niedobra pupa
u nas nigdy nie bylo takich rozgrzewek. zawsze dostawalismy pilki i gralismy...