Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenaaa Pari

Luzy po porodzie

Polecane posty

Gość Lenaaa Pari

Witam, jestem w 6 mc, do tej pory zawsze byłam ciasna, a nawet za ciasna dla mojego męza. Mimo to boję się, że będę rozklapiochą po porodzie i seks się pogorszy. Chociaż o prawda teraz już się nie mogę wycofać, hehe

Gość niektóre z was to
nie przekonasz się, póki nie urodzisz :)

Gość Lenaaa Pari
NO wiem, że się nie przekonam, ale chciałabym się dowiedzieć, jak było z tym u was?

Gość kpokp
nie licz na szczere odpowiedzi od Pole, ktore zaraz ci napisza, ze sa jeszcze ciasniejsze po porodzie:D Pare dni temu znalazlam amerykanski watek i tam amerykanki szczerze przyznawaly, ze roznica jest duza...

Gość kkjjkkk
ja miałam dwa cc, bo bałam sie luzów własnie...

Gość szczera odpowiedz
ja nie byłam luzna :-D Wrecz moge powiedziec ,ze ciasniejsza Nie wiem moze to zasługa tego ze byłam nacięta i zszyta Ale uwierz mi ,ze na poczatku troche mnie bolało jak się kochalismy , bo byłam za ciasna Do wrednych i złosliwych "cesarek " - to juz robi się nudne , wy i wasza złosliwosc , piszecie o czyms o czym nie macie zielonego pojecia Autorko ja napisałam szczerze , a ty zrób z tą wiedza co chcesz Moze luzy tez sie zdarzaja jako komplikacja , ale według mnie to sie rzadko zdarza Podobnie jak cesarka , która tez niesie za soba komplikacje , które moga wystapic ,ale nie musza

Gość kpokp
Wrecz moge powiedziec ,ze ciasniejsza haha, a nie mowilam?:D:D Powinny jeszcze napisac, ze brzuchy staly sie wklesle:D

Gość Lenaaa Pari
no to super. Dlaczego nikt o tym nie mówi? ;)

Gość niektóre z was to
ja czuję różnicę, ale nie jest źle :) mąż ciągle mnie obmacuje i klei się do mnie non stop wiec nie narzekam :)

Gość nie rozumiem dlaczego
nie mialoby byc szcerych wypowiedzi na anonimowym forum, niby przed kim i po co szpanowac? Z cala pewnoscia nie jestem luzniejsza po 2 porodach, poza tym "luzy" zaleza od tego, czy sie bardzoej podniecisz , czy ogolnie masz sprawne miesnie, jest to wg mnie indywidualna sprawa tak, jak rodzinna sklonnosc do znarszczek chocby. Sa uczennice, ktore sikaja ze smiechu, czyli nie trzymaja moczu, choc nie rodzily.

Gość lopae
ja kiedyś swojej babie wsadziłem po porodzie głowę do pochwy, a tak jakiś facet z latarką pyta, czy nie widziałem gdzieś jego samochodu, bo od tygodnia go szuka. pytał też kilku gości, czy go nie widzieli, ale oni sami szukali samolotu od miesiąca :classic_cool:

Gość Lenaaa Pari
kpok chyba gdyby każda po porodzie była luźna, to byłoby o tym głośno jednak i wszyscy mieliby cc

Gość szczera odpowiedz
kopp czy coś tam nudna jestes Ja mam gdzies czy ktos mi wierzy czy nie Nie mam powodu kłamac , bo nikt mnie nie zna , nie widzi mojej twarzy :-D Dziewczyna się pyta to odpowiadam Nawet przed chwilą mój mąz zerknął na temat i z usmiechem powiedział ,zeby napisała jaki był zadowolony :-) A ty kpop czy co tam innego zanudzasz od paru dniu, szkoda tylko ze nie masz zadnego doswiadczenia , a kłapiesz dziobem Moze napisz o sobie ,ze jestes czekającą na casrake , bo robisz w gacie lub jestes po cesarce i wszystkim chcesz udowodnić jakie to cudowne , pewnie z kompleksu bo czy cesarka to tak do konca poród ???

Gość lopae
Pewnie mi zazdrościcie bo dyma mnie słoń :p

Jak kobieta żartuje z wielkości czyjejś pochwy po porodzie to znaczy że nie jest prawdziwą kobietą a jak facet z tego żartuje to wyraża swój bunt i strach o małego ptaszka który i tak ledwo co wypełnia ciasną pochwę i musi się za to pomścić i odreagować;D....żałosne. Ja nie wiem jaką będę miała po porodzie bo nikt nie jest w stanie tego przewidzieć ale raczej mało by mnie obchodziło zdanie jakiejś obcej niedorozwiniętej dziewczyny czy jakiegoś zdesperowanego facia:)

Gość dfghjk
Kaja brawo !!!!!!!!!!!!

Gość lopae
Kaja 24, no faceci nie mają penisów o szeroości glowy noworodka

Gość lopae
nie to co mój niczym malutki paluszek u ręki Moja lubi jak do dziurki w nosie wkładam

lopae --->widać że nie masz pojęcia o fizjologii kobiecej po porodzie i jej zmianie;D . Wiesz z jakiegoś powodu siedzisz jednak na tym forum jak stetryczała baba i szperasz po tematach które ci podniety dodają;). Znajdź sobie hobby które zrobi z ciebie faceta ..o ile nim jesteś:) Jeżeli jesteś kobietą to już nie skomentuję:)

" no faceci nie mają penisów o szeroości glowy noworodka" i to cię według mnie najbardziej gryzie;D

Gość kaja dobrze ze sa ludzie ,
którzy myslą tak logicznie i mądrze jak ty popieram twoje wpisy w 100 %

Dzięki:) Zaraz i tak poleje się odwet bo boleśnie ktoś tu moje wypowiedzi odczuwa;D