Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

A ktoś tu do takich startował? Ja nie. Może koledzy się wypowiedzą? dark nie wiem do jakich startujesz, ale jak widać bez większych sukcesów, normalna dziewczyna będzie szukała normalnego faceta, nie wiem co wy robicie na tych spotkaniach że tak się dziewczyny zniechęcają

Gość dokladnie w tym jest problem
a do was jak do sciany , jestesmy nuuuuuuuuudni :O czy to trzeba bardziej rozwijac czy juz wystarczy ?

"nie wiem co wy robicie na tych spotkaniach że tak się dziewczyny zniechęcają" Jakich spotkaniach??? Ktoś tu z nas szansę dostał zamiast kopa i na randce był? Który to?! :D

Gość Myflower
A opisz siebie jaka szkole skonczles jest wysoki niski w jaki zawodzie pracujesz wszystko co Ci przyjdzie na mysl.Ty jestes dla siebie samokrytczny za bardzo.

ja zaliczyłem 8 randek :classic_cool: i tylko po 3 urwał sie kontakt z e strony laski a po 5 z mojej strony :classic_cool:, raz byłem naciągniety ze za randke zapłaciłem ok 100 zł i były to osoby przeciętne nie jakies brzydule czy pięknosci ale poprostu to nie było to potem pojawiłem sie na kafe i reszte juz wiecie

urzekla mnie twoja historia :O

"no ale tacy frajerzy są za nudni dla większości kobiet przecież. jakbyśmy mu zamówili dzi**i i zrobili orgię mająć w dupie narzeczoną i wszystkie dziewczyny a potem głupio się tłumacząc że "to wszystko przez alkohol" to wprawdzie laska by sobie popłakała ale jeszcze bardziej była by zakochana." ale smutki, widać że gówno za przeproszeniem wiesz o kobietach, wyciągasz jakieś przykłady patologicznych zachowań typu "on mnie bije, ale to i tak moja wina" i budujesz na takich przykładać obraz większości kobiet, nie wiem w jakich kręgach ty się obracasz jeśli chodzi o kobiety, ale chyba trafiałeś na jakiś margines

Gość bzdet na bzdecie
urzekla mnie twoj historia - sikam ze smiechu

Sam sie nad tym zastawiam ale moze autorowi i uczestnikom lepiej sie robi na watrobie i maja chwilowe przejawy na zmiane czy cos :O

offerma, skoro laska rzuca "wieloletnieego partnera"i rzuca się z jakimś frajerem w "wir uniesień" przekreślając wszystko, to dla mnie to jest dno tak uważam że taka laska nie jest normalna

Gość uroczo
stworzyliscie sobie grupe wsparcia jeden drugiego upewnia wtym ze najlepiej sobie odpusci poszukiwanie partnerki, w dodatku co ktorys post jest komplekowa krytyka kobiet skoro jestesmy takie beznadziejne to dlaczego wogole sie tym przejmujecie,ze was zadna niechce przeciez wam dobrze w pojedynke sie zyje i tak zadna na was nei zasluguje

poprawka to ja nie zasluguje na zadna :D zachodze w glowe co wy macie z tym ze to co piszemy jest forma uzalania sie? co to wlasnych przemyslen juz nie mozna pisac? :O

"raz byłem naciągniety ze za randke zapłaciłem ok 100 zł" Nażarła się na twój koszt, kino pewnie też wliczone więc i rozrywkę miała. Wszystko na Twój koszt. Od siebie coś dała? " zachodze w glowe co wy macie z tym ze to co piszemy jest forma uzalania sie? co to wlasnych przemyslen juz nie mozna pisac?" Jesteś facet a więc jedyne co wolno Ci tu napisać to to, że zarabiasz kilka średnich krajowych, jeździsz wypasioną furą i jesteś tu bo szukasz żony.

Gość uroczo
szkoda mi czasu na czytakie wszystkich postow, po 3 stronie serknelam tylko na reszte wypocin waszych

Che, che, che. Szczerość nazywa chamstwem. To takie typowe dla kobiet, chcą słuchać tylko tego, co im pasuje.

oczywiscie ze nic nie dała bo to facet ma za wszystko płacic :D jedynie podała mi swój nr telefonu ale nie skorzystałem z niego bo laske olałem

Gość uroczo
Che, che, che. Szczerość nazywa chamstwem. nazywacie chamstwem

Ale przecież tak zawsze jest. Na każdym topiku znajdą się takie wszystkowiedzące, które wiedzą lepiej od nas jak mamy żyć i mają gotowe recepty na sukces.