Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość nNoNoName
Lajtałt mylisz sie to nie tak, a przynajmniej nie wszystkie dizewczyny takie sa. niektore naprawde szukaja szczerej milosci, wiedza ze ładna buzia szczescia nie da

Gość god_is_nowhereeee
Wyobraźcie sobie frustrację kobiety kiedy to facet nie umie się całować , nie mówiąc już o seksie. Teraz kobiety nie chcą czekać i tracić czasu aż ktoś się nauczy. Chcą korzystać z życia , chwytać dzień i chuj wie czego jeszcze :)

"niektore naprawde szukaja szczerej milosci, wiedza ze ładna buzia szczescia nie da" Jak blisko 40-stki i dalej sama to wtedy każda mądra :D

"ale tak naprawdę to ich dominacja zaczyna się po 60tce." czytałam w takiej jednej książce, że kobiet rodzi się więcej, pewnie ta statystyka chin nie dotyczy:-( ale przed 60 też się trochę facetów wykrusza, tu się kłania wasza skłonność do ryzyka niestety

nNoNoName Szukają, ale sprawy zaczynają wyglądać inaczej, gdy poczują chuć do jakiegoś przystojniaka. To jest silniejsze od nich!

"Wyobraźcie sobie frustrację kobiety kiedy to facet nie umie się całować" Kobieta nie chce faceta któremu będzie się ręka trzęsła pod jej bluzką.

Gość god_is_nowhereeee
Trzy pewniaki w moim życiu to: - podatki - śmierć - i to że nigdy nie będę miał dziewczyny

Gość nNoNoName
Darker "Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz czekanie na pana profesora aby mnie... zdiagnozował." w czasie czekania mozesz robic te ciekawe rzeczy, to niczemunie przeszkadza. i jak juz pisalam nie o diagnoze tu chodzi tylko o autentyczna pomoc. "W która musisz wierzyć! Możesz sobie powtarzać, ze jesteś super aż sie niebieska zrobisz na twarzy ale jak w to nie wierzysz to nic ci to nie da. Tak ciężko zrozumieć?" No wlasnie przez afirmacje masz w to uwierzyc. "No to charakter mam do d**y, zadowolona? Jestem cichy, nieśmiały i zamknięty w sobie. To już tabletki i zastrzyki czy od razu w kaftan?'" ALe moze jestes opiekunczy, zaradny, pomocny, moze dobrze sie z Toba rozmawia, masz ciekawe hobby,

Gość niemampseudonimubleh
offerma z mojego doświadczenia???? Faceci nie wiedzą, czego właściwie chcą. Traktują net jako niekończącą się bazę danych, zbiór. Niby zachwyceni, ale szukają dalej. Więc jak traktowac takich poważnie????

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
chcialam was poinformowac ze zmienilam zdanie:P

Gość nNoNoName
"Wyobraźcie sobie frustrację kobiety kiedy to facet nie umie się całować , nie mówiąc już o seksie. Teraz kobiety nie chcą czekać i tracić czasu aż ktoś się nauczy. Chcą korzystać z życia , chwytać dzień i ch*j wie czego jeszcze" całowanie to nic trudnego, to wychodzi samo, tak po prostu i tym sie nie trze aprzejmowac, a seks wychodzi z milosci a jesli chcesz sie spotkac z takimi ktore chca do łozka na 1-2 randce no to masz problem.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
po dzisiejszej rozmowie z wami doszlam do wnioskow ze prawiki to zenada

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
przekonaliscie mnie szkoda na was czasu i energi :P:P

Gość god_is_nowhereeee
wrrrrrrrrrrrrrrrrr ---> tak właśnie sądzą wszystkie kobiety i wcale nie muszą czytać takich tematów. One to po prostu wiedzą. Chyba mają to w genach.

Gość jesli by to był ten facet
Nie wierzę... Tak a propos, to ja kiedyś uczyłam pewnego faceta przed trzydziestką jak się całować i nawet to polubił Ale nie w tym rzecz Przesadzam, na pewno mu się nie podobam i w ogóle, ale... napisał coś takiego... Że jestem w tej chwili najszczęśliwszą osobą na Kafe. A może i w realu, na przykład w swoim województwie. Ten topik to talizman jakiś, czy coś :D

Gość nNoNoName
Darker "Jakby się dziewczynie podobał to rzeczywiście żadna filozofia. Tylko, że się nie podoba." nie rozmumiem tego, czy on naprawde jest jakis oszpecony?? wydaj m sie ze gdzies na poczatku napisal ze nawet nie jest brzydki. u niego problem to samoocena. napewno gdybym go spotkala na ulicy nie pomyslalbym zlego slowa o nim.

"tu chodzi tylko o autentyczna pomoc." Nie wątpię. Myślę, że samobójcy tańczący na gzymsach mają pilniejsze potrzebę kontaktu z takim. "No wlasnie przez afirmacje masz w to uwierzyc." Tylko troszkę trudno gdy życie nie daje ci do tego podstaw! "ALe moze jestes opiekunczy, zaradny, pomocny, moze dobrze sie z Toba rozmawia, masz ciekawe hobby" I co z tego? Nawet nie byłyście zainteresowane czy tak rzeczywiście jest.

Gość god_is_nowhereeee
Najlepszy facet to sprawdzony facet , a nie jakiś 28-mio letni prawiczek

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
zgadzam sie prawiki sa nei naczasie :D

"całowanie to nic trudnego, to wychodzi samo, tak po prostu i tym sie nie trze aprzejmowac" Misja dla ciebie autorze: Wychodzisz na miasto i zaczynasz całować kobiety. Napisz ile razy cię spałowano na komendzie. "Nie rozmumiem tego, czy on naprawde jest jakis oszpecony??" A musi być? Czy trzeba wyglądać jak po zderzeniu z ciężarówką aby nie mieć powodzenia? " napewno gdybym go spotkala na ulicy nie pomyslalbym zlego slowa o nim." Minęłabyś go jak innych.

Gość nNoNoName
" Myślę, że samobójcy tańczący na gzymsach mają pilniejsze potrzebę kontaktu z takim." tutaj to juz potrzebny psychiatra a nie psycholog. ktos kto chce sie zabic ma juz jakies powazne zaburzenia. "Tylko troszkę trudno gdy życie nie daje ci do tego podstaw! " podstawy sa ale ich nie widzisz i afirmacje maja ci w tym pomoc "I co z tego? Nawet nie byłyście zainteresowane czy tak rzeczywiście jest." ja za wszystkie dziewczyny odpowiadac nie bede ale dla mnie sa to wazne cechy

Gość god_is_nowhereeee
Dobra. Napiszę tylko tyle. Samotność poczyniła we mnie zbyt duże spustoszenie , abym mógł stworzyć normalny związek. Ja to wiem i wy to wiecie.

Gość niemampseudonimubleh
offerma jakie dyrdymały??? Płaczesz że my się Wami bawimy, a sami robicie dokładnie to samo.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
no tak jak sie nie ma jaj to sie robi za przyjacilke