Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlA Ciebie....

CZY WSZYSCY FACECI POSTRZEGAJA KOBIETY JAKO OBIEKT SEKSUALNY?

Polecane posty

Gość DLA Ciebie....
gdsgg Zgadzam sie zwłaszcza budowlancy to chamidła;/.... i jak tu nie myslec sterotypowo o takich "ludziach"

wiesz co to zalzezy od zachowania - nie mowie ze prowokujesz - ale czasem wystarczy stanowcze spojrzenie i po problemie - kiedys bylam swiadkiem sytuacji jak facet gapil sie lasce na biust - dosc ordynarnie - tyle ze jej tym nie sploszyl - ona odciela mu sie spojrzeniem celujacym prosto w jego krocze - a on sie strasznie spial z tego powodu - taki kogut;-)

Ja bardzo często nosze mini i ciuchy podkreślające figurę. Ale mnie spojrzenia jakichś facetów wcale nie denerwują i nigdy z ich strony nie miałam nieprzyjemnych sytuacji. Jedyne co mnie wkurza, to spojrzenia i komentarze kobiet. Czasem mam ochotę takie babsko złapać za kudły i strzelić w pysk.

Gość DLA Ciebie....
ROR hahahahaa mi sie przypomniało jak raz stałam przy pasach i koles jadacy busem az wykrecił głowe za okno a ja w przypływie nerwów wytkłam mu jezyk xD kolesia chyba zatkało:D ale z tym stanowczym spojrzeniem to tez kiedys tak zrobiłam koles sie odwrócił