Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlA Ciebie....

CZY WSZYSCY FACECI POSTRZEGAJA KOBIETY JAKO OBIEKT SEKSUALNY?

Polecane posty

Gość DlA Ciebie....

Zadaje to pytanie, poniewaz zaczyna mnie meczyc fakt, iz nie mozna nieraz przejsc obok jakiegos faceta zeby w głupiutki sposob nie skomentował mnie jako kobiety..;/....te niewybredne komentarze, spojrzenia ;/....czy nie mozna patrzec w nieco innych kategoriach:( czuje sie dyskryminowana przez to ze jestem kobieta:((

Gość nie wiem jak mezczyzni
ale ja np patrze na mojego instruktora od fitnessu jak na obiekt seksualny tez :classic_cool:

Gość epsilon26@o2.pl
Hej , moze ubierasz sie bardzo wyzywajaco i moze dlatego faceci tak robia ja tez do nich naleze ale potrafie takie komentarze zachowac dla siebie

Gość DlA Ciebie....
Wiesz nie ubieram sie wg mnie az tak wyzywajaco dzis mialam obcisłe dzinsy rurki kozaczki na polobcasie skorzana kurtke włosy splecione w warkocz...szłam z tata bo łatwilismy pewne sprawy i taka na takie zaczepki sie wkurzył i przygadał kolesioi... ale sadze ze jak ktos jest chamem i prostakiem to bedzie to w taki sposob komentował, ja nikogo nie komentuje na ulicy mijam wrecz obojetnie czy to chłopak czy gruba babka czy strach na wrocle czy chudzielec czy garbaty...moze to małostkowe ale czuje sie jak napietnowana;/

Gość ubierz się wariatko w strój
zakonnicy, albo ksęindza kapucyna.

Jak wygląda się atrakcyjnie, to zerkną. Nie koniecznie pod kontem, że od razu by Cię chcieli do łóżka zaciągnąć. Swoją drogą, jak idzie przystojny facet i zerkniesz, to nie jest to to samo"? Nie podoba się to noś za duże jeansy i bluzy rozciągnięte do kostek ;P

Żeby było jasne, werbalne zaczepki zdarzają się zawsze i nie pochodzą od ludzi wartych poświęcenia uwagi. Jasne, że to jest przesada, sama się z gorszym chamstwem w tej kwestii spotkałam, ale nie generalizujmy.

Gość DlA Ciebie....
ubierz się wariatko w strój ogarnij swoj umysłowy pustostan i zasiej cos bo makowka Ci odpadnie;]

Gość DlA Ciebie....
taaaak tego by brakowąło zebym ubierała sie nie poswojemu zeby nie zwracac uwage jak ktos nie rozumie głebszego sensu mojego topicu to niech spada na drzewo;]

Gość wszyscy tak robia babo
jak nie jestes pasztetem musisz sie z tym pogodzic

Gość ubierz się wariatko w strój
w poprzednim życiu byłaś obrzezaną arabką i teraz masz schizy i perdolca.

Nie masz się ubierać nieposwojemu...ale od nich nie oczekuj, że będą się zachowywać nieposwojemu bo Tobie nie pasuje :D

Gość DlA Ciebie....
Jem kupe..

Gość fghfghf
Jesli nie mam mozgu to tak a nie mam mozgu 95% kobiet wiec mozna powiedziec tak

Gość hymka
CZY WSZYSCY FACECI POSTRZEGAJA KOBIETY JAKO OBIEKT SEKSUALNY? Tak! i tylko do tego jestesmy im potrzebne. No chyba ze chodzi jeszcze o gotowanie i sprzatanie. No to tez chca aby im robic :) Faceci nie mysla oni tylko chca sie bzykac, dobrze zjesc i wyspac. To wszystko. Nie licz ze uswiadczysz od nich jakis uczuc wyzszych. Predzej im sie cos przegrzeje niz wyjda z nich jakies uczucia. Nie wyjada bo ich tam nie ma :) Kłamia ze kochaja a tak naprawde chodzi tylko o dupe. Zawsze chodzi tylko o dupe i kase na tym sie swiat opiera :P

Gość prawda ci powiem kobieto
CZY WSZYSCY FACECI POSTRZEGAJA KOBIETY JAKO OBIEKT SEKSUALNY? TAK

Gość dhdfgbhynb
NIE! Zdecydowane NIE. Owszem, są faceci, którzy postrzegają kobiety tylko jako seks i maszynki do dzieci. Ale są i faceci, którzy obdarzają je uczuciem, szanują i kochają! Np. ja - ja szukam dziewczyny po to, by z nią być, by kochać ją, a nie po to, by zaciągnąć ją do łóżka :/ Moim zdaniem związek bez uczuć to żaden związek i prędzej czy później ono padnie.

Gość biała dama kier
coś w tym jest co pisze Autorka wczorajsza sytuacja idę wieczorem na angielski, mija mnie para (chłopak z dziewczyną), i nagle ten chłopak spotyka znajomego na chodniku...i tak: (Chłopak) - o cześc (Znajomy) -cześć (Chłopak)- gdzie lecisz? (Znajomy)- do ......(pada nazwa lokalu, bynajmniej nie speluny jakiejś) (Chłopak)- oooo ....nowa dupa? (Znajomy)- noo tak :O Dzwię się tylko tym dziewczynom, z kim one się zadają. Jedna, ze jest z tym chłopakiem (pewnie ją też wyzywa od dup i kurew), a drugiej mi szkoda, że czeka w lokalu na randkę z takim gnojkiem. :O

Gość DLA Ciebie....
Podszywanie sie jest juz dawno nie modne! i motyw kupy tez ...takze darujcie sobie polgówki;]....co do ostatniego postu, dziwie sie tej dziewczynie, ze nie strzelia mu w ryj i nie odwróciła sie na piecie po okresleniu siebie tak nisko( dupa zazwyczaj jest dziewczyna na jeden gora kilka razy)...

Gość prawik z kafeee
Ja postrzegam kobiety jako całkiem mi obcą formę życia.

Gość dzifny
"CZY WSZYSCY FACECI POSTRZEGAJA KOBIETY JAKO OBIEKT SEKSUALNY?" tak ale rowniez jako czlowieka, choc zalezy juz to od: a) faceta b) kobiety niektorzy nie potrafia nic wiecej dostrzec, niektore nie potrafia nic wiecej soba zaprezentowac 🖐️

Gość DLA Ciebie....
"niektore nie potrafia nic wiecej soba zaprezentowac"... no rzeczywiscie mozna cos soba zaprezentowac mijajac kogos na ulicy kto Ci jest obojetny....sadze ze nie chodzi tutaj o to tylko o sam fakt jak faceci a moze ujme to inaczej jak te dupki bo facetami nie sa potrafia byc prostaccy, bez obycia i kultury...nie umieja trzymac jezora kulturalnie za zebami;]

Gość gdsgg
Najgorsi prostacy to robotnicy budowlani. Ile razy słyszałam od takich durne komentarze, żałosne chamy. :O

Gość dzifny
:D masz racje, mijajac na ulicy dziewczyne doceniamy wspanialy charakter, inteligencje i humor... i ten jej nawyk marszczenia noska zawsze gdy jest zaklopotana, no i wspolczujemy jej wrednej szefowej... o co ci kurfa chodzi, co facet ma sobie myslec o kims kogo widzi peirwszy i jedyny raz w swoim zyciu? :D a to ze sa ludzie i sa chamy to chyba wiadomo nie od dzis? no chyba ze kazdy jeden ci jakies uwagi prawi to zwracam honor

Gość budowlancy to zera
teksty typu -- ale bym taka zerznal albo bym jej wsadzil do ryja sa u nich na porzadku dziennym