Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frutaa

Zazdrość

Polecane posty

Gość frutaa

Witam.Mam pewien problem ze swoim chłopakiem.Z pozoru wydaje się to być normalne,że jest o mnie zazdrosny,ale od pewnego czasu zauważyłam,że zaczyna przesadzać..kiedy piszę z kimś smsy zaraz sie dopytuje z kim piszę,ostatnio (nie wiem,czy to miało być w żartach,ale bynajmniej tak nie brzmiało) kazał mi zerwać znajomości z moimi dobrymi kolegami,jest wkurzony kiedy słyszy,że wybieram sie na klasowe melanże,bo pewnie boi się,że pod jego nieobecność będę wobec niego nie w porządku.Nie mogę sobie nawet zażartować w kwestii innych chłopaków,bo zaraz dostaje szału,a kiedy powiedziałam mu przez telefon,że kolega podwozi mnie i moje koleżanki do domu wracał się 30 km z innego miasta tylko po to żeby po mnie przyjechać,bo jak sam stwierdził "nie mógł już tam spokojnie wysiedzieć". Często dochodzi przez to do kłótni,przez co robi się agresywny.Ostatnio kopniakiem zepchnął mnie z łóżka.Sadzicie,że to jest normalne zachowanie zazdrosnego chłopaka,czy on przesadza?Boję się,żeby to nie posunęło się za daleko..

Gość różowy sutek
kobiety robią jeden błąd - paplają o wszystkim facetowi, zupełnie niepotrzebnie . Nie pisz z innymi jak sie z nim widzisz i nie opowiadaj mu szczegółów ,po co się ma chłopak denerwować.

Gość uuuuuuufffffffffffffff
Nie to nie jest normalne i zdecydowanie za daleko to zaszło powinnaś to jak najszybciej zakończyć, gdyż następnym razem może cię pobić.

Gość frutaa
Wiem,że może to wygląda brutalnie,ale poza tą kwestią jest nam razem dobrze i dogadujemy się.Raz była pewna sytuacja,kiedy przegiął.Chciałam z nim zerwać,ale nie pozwolił mi odejść.Wziął mnie na litość.Rzucił sie na kolana i zmiękłam.Wybaczyłam.

Gość PodajLapePikus
myślę że to nic strasznego że jest tak zazdrosny... jakby moj mąż chodził z koleżankami z pracy na melanże to też bym była zazdrosna haha:D do tego doszłyby smsowanie i podwożenie gdzieśtam.. hmm.. myślę że ma chłopak powody do zazdrości!!!

Gość uhhh
zerwij. znam jedna parę taką. m.in panna przestała sie malować, bo jej nie pozwala...

Gość PodajLapePikus
Tylko z tym kopniakiem to chyba nie jest normalne :D:D :P

Gość zvzi@
Siemka!! dobrze Ci radze, ZERWIJ ta znajomosc jak najszybciej dla swojego dobra!! wiem co mowie bo jestem w takim zwiazku od 6 lat i nieumiem sie z niego wyplatac!!