Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Letack

Szukam wózka 3w1 z przekładaną rączką

Polecane posty

Jak w temacie, może macie jakieś propozycje? Dużo wózków ma opcję zamocowania gondoli czy fotelika przodem lub tyłem do kierunku jazdy, ale ja chciałabym wózek z przekładaną rączką, żeby nie musiała w trakcie spaceru przekładać gondoli czy fotelika, bo dziecku słońce świeci w oczy np.

Gość Przekładaną rączekę
ma chyba tylko Teutonia i taki autriacki model, ale nie pamietam marki

Gość _maly_geniusz_
do każdego zestawu dołączam swoje noszone bokserki pachnące męską moszną

Gość _maly_geniusz_
Pomoce chujowe do stymulacji seksualnej dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym i późnoemerytalnym Mam do wyjebania zestaw edukacyjny składający się z 332 liter o wysokości 105 cm., w pięciu martwych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie na penisa, niebieski działa kojąco i wyciszająco na łechtaczkę pomarańczowy pobudza, motywuje do działania sutki, zielony działa uspakajająco, odstresowująco na odbyt żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ neińskierwowy, rozwesela wargi sromowe. gówniane produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój seksualny dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy o ruchaniu. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę i szybciej zrobią dziecko . Litery wykonane są z najbardziej chujowej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery, a także chińskie!!!!!!! Do sprzedania posiadam również numerki oraz zestawy o wysokości 195m oraz własną stara za paczkę fajek pytania na mail

Gość teutonia
by tha way, maly geniuszu jestes wspanialy! ;)