Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qomakor

kobieta w której nie widzisz kobiety, męzczyzna w którym nie widzisz mężczyzny

Polecane posty

Gość Mała Destylacja
;) Hymka, chyba właśnie o to chodziło Fire walk with me :) Segregowanie ludzi, raczej nacji na podstawie stereotypów, bo nie sądzę, że na podstawie Twojego doświadczenia (poznałaś 10 Arabów, z czego 9 było psychopatami?). MOże po magnezie zamiast paru dni na przemyślenie sprawy, pare dni na zweryfikowanie dotychczasowych uprzedzeń? Troszkę podła byłam z tym przykładem, jestem Polką, która wyjechała do Rumunii za głosem serca. I jestem spełniona :)

Gość fire walk with me
mnie wszystkie nie pragną, więc muszę skupić się na mniejszej ilości kobiet w jednym czasie :D mężczyzna MUSI kobiecie imponować, to jest bezdyskusyjne ale niech to nie będzie zgrywa bo i tak się wyda jednak są kobiety, które takiej zgrywy oczekują i potem ponoszą tego konsekwencje

Mężczyzna nie może bać się życia, nie może być maminsynkiem, powinien pokazać kobiecie że może na niego zawsze liczyć,przy tym musi znać ją , wiedzieć co ona toleruje czego nie znosi , w łóżku nie może czekać na trzęsienie ziemi, jednocześnie musi jej pokazać że jest dla niego wyjątkowa, co nie oznacza że musi ją zamykać w klatce......

Gość hymka
------------> :) "rob po swojemu i miej wszystkich dupie" :) (tych co sie myla oczywiscie ... no i macho rowniez ;) ) ciesze sie a moim zdaniem sie nie przejmuj :)

Gość hymka
to wyzej było do Mała Destylacja

Gość hymka
"nie wiem jak niektore kobiety wytrzymuja z mezczyznami do zasranej smierci jestem pelna wspolczucia i zdziwienia zarazem" No.... bo to jest ciezka praca. Oni z nami tez maja przesrane :P

Gość fire walk with me
nie wiem jak niektore kobiety wytrzymuja z mezczyznami do zasranej smierci jestem pelna wspolczucia i zdziwienia zarazem eeee tam! hymka, ciężka praca? to jest jakaś choroba psychiczna ;) gdzie mieszkasz w Rumunii? i jak długo? :) jeśli chcesz zdradzę Ci, ciekawostkę polsko-rumuńską możesz się popisać specyficzną wiedzą

Gość hymka
A z drugiej strony czy ja wiem czy to taka ciezka raca. Oni sa naprawde łatwi w obsłudze. Tylko ci zwichnieci są meczacy, ale z nimi sie nie zadaje :P

Gość hymka
"eeee tam! hymka, ciężka praca? to jest jakaś choroba psychiczna" No własnie o tym pisze. Zasugerowałam sie wiec zle napisałam ale sie poprawiłam.

Gość Mała Destylacja
Hymka, żyję swoim życiem, dziękuję, jest G. Fire walk with me, poproszę ciekawostkę ;) Mieszkam w Rumunii ponad 4 lata, rożne miasta.

Gość fire walk with me
jeszcze o Arabach faktem jest, że różnice kulturowe są olbrzymie ale powiedzieć, ona poznała Araba, to jeszcze niewiele znaczy zależy z jakiego kraju, regionu, miasta, dzielnicy, z jakiej klasy społecznej to trzeba wiedzieć, ale przeciętna zakochana blondynka (bo przecież oni są chorzy na widok takich kobiet :D) nie ma pojęcia o tych kwestiach i statystycznie patrząc, trafia źle

Gość hymka
-----------> Mała Destylacja Wiem ze bronisz :) tez bym broniła ukochana osoba :) wiec naprawde bardzo dobrze rozumiem :) Ale rumunów osobiscie nie znam.... nie mam o nich zdania.

Gość hymka
"ale przeciętna zakochana blondynka (bo przecież oni są chorzy na widok takich kobiet" Oj zdziwiłbys sie ;) Ja wcale nie byłam blondynka a nie chcieli mi dac spokoju i zdjecia sobie chcieli robic ze mna .... ble ble ble ...ale moj maz nie pozwalał :P i bardzo dobrze . Tylko chodzi i ciagle mu mówili "you are lucky men" Ale to nie zmienia faktu ze ich nie lubie. Oni dla mnie sa meczacy i bardzo dziwni. Miałam wrazenie ze nic ich nie iteresuje tylko wyglad. A i oczywiscie kłamczuchy straszne... no złapiesz go za reke a on sie wyprze ze to nie jego reka. Koszmar.

Gość hymka
-------------------> lorika Tylko z tymi zwichnietymi jest harówka.

Gość fire walk with me
a ja jestem łatwy czy zwichnięty? ;) to taka ciekawostka lotnicza wyczytałem ją dawno temu, gdy internetu nie było a pod wsie podchodziły wilki :classic_cool: wtedy mnie to zadziwiło, dziś można łatwo to odszukać ale pewnie wiedzą o tym tylko maniacy w 1941 roku Rumuni bombardowali Odessę używając samolotów polskiej produkcji, których nie kupili :D chociaż zamówili je i wpłacili zaliczkę za pięć maszyn, ponieważ zarekwirowali te, które wylądowały na terenie Rumunii we wrześniu 39 pozdrów swojego mężczyznę od lubiącego Rumunię :) nieznanego Ci zupełnie rodaka :D p.s. Rumunie bardzo ładnie się zachowali wobec Polaków, uciekających w 39 roku. I warto o tym pamiętać.

Gość Mała Destylacja
dziekuje wszystkim za miłą rozmowę, u mnie już 1.30 a rano do pracy. Hymka, dzięki za zrozumienie. Fire walk with me, czekam na ciekawostkę ;) Lorika, gniazdko uwite samemu, w spokoju, może i takie jest lepiej, ale czy to gniazdko?

Gość fire walk with me
Tylko chodzi i ciagle mu mówili "you are lucky men" :D świetne, możesz to mężowi powtarzać, gdy ma jakieś uwagi :D tak, oni w ogóle wariują na widok kobiet z zachodu po pierwsze wygląd po drugie oni uważają, że wszystkie kobiety z zachodu "są łatwe" w porównaniu z kobietami w ich kulturze, to rzeczywiście tak sobie mogą myśleć tym bardziej, że normalne dla nas randkowanie, czy nie daj Allah seks, o którym dowie się rodzina dziewczyny, mogą się skończyć poważnymi konsekwencjami, od konieczności zawarcia związku małżeńskiego z odpowiednimi "odszkodowaniami", po wstyd dla rodziny a nawet kary wynikłe z szariatu a niech jeszcze dziewczyna zajdzie w ciążę, to koniec dlatego właśnie są tacy nachalni seks z cudzoziemką jest bezpieczny, nie będą mieli żadnych problemów, a na dodatek one tak im się podobają i jeszcze wszystkie to lubią ;) bo tak pokazują na amerykańskich filmach

Gość Mała Destylacja
fire walk with me, dowiedziałam się tu wielu rzeczy, których nie uczyli nas na lekcjach historii. Inna perspektywa. Co z lekcji historii wynieśli rumuńscy uczniowie o Sobieskim? :) Dziekuje za pozdrowienia i jeszcze raz za miłą rozmowę. Może topik nie padnie, wrócę tu jutro.

Gość fire walk with me
ja też się żegnam mam nadzieję, że doczytasz ciekawostkę i pozdrowienia hymka ;) twój mąż to szczęściarz :)

Gość Mała Destylacja
Jednak topik padł, szkoda. Może inni coś dopiszą?