Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qomakor

kobieta w której nie widzisz kobiety, męzczyzna w którym nie widzisz mężczyzny

Polecane posty

Gość hymka
a bo ja wiem w jaki tam desen :/ Oni sa psychicznie chorzy. Najlepiej omijac ich serokim łukiem .... tak samo jak blondynów :P

Gość Czekam na relacje
Znalem kilka takich dziewczyn, ktore sie pohajtaly z Arabami, bo liczyly na luksusowe zycie i kupe kasy. A los ich znienwdziil i kazdy z tych Arabow zdardzal swoja zonke na lewo i prawo, majac na koncie spora liczbe kochanek i zon. Trzeba byc albo deperatka, pustoglowa dziewczyna, albo byc zaslepiona przez milosc, aby brac sie takich "cudakow".

Gość panowie a jakie
hymka ja pisałam o laskach a nie o arabach

Gość hymka
no tak jak mówiłam.... to psychopacji nic wiecej.

Gość hymka
a ja pisałam o arabach :)

Gość odpowiadam na pytanie o arabac
ponieważ Arabowie są łatwi ;) odpowiadam na pytanie autora nie trawię włoskiego typu urody, chudzielców, facetów z nijaką twarzą

Gość hymka
nie zwracajcie na mnie uwagi, jestem tylko tępa dzida po zawodówce fryzjerskiej i nie rozumiem tekstu pisanego :/ :classic_cool:

Gość hymka
a czy ja wiem czy sa łatwi....raczej lubia łatwe :)

i gdy facet się garbi i chodzi z nosem spuszczonym na kwintę duże znaczenie ma dla mnie uśmiech, musi być czarujący po prostu

Gość hymka
gdybym nie rozumiała to bym nie odpisywała..... biedny blond debilek jak on usilnie jak mały szczeniaczek chce mnie ugryzc :) to takie urocze :) Probuj dalej skarbie wierze w ciebie moze kiedys ci sie uda :)

Są bardzo niewybredni ;) - czyli łatwi

Gość fire walk with me
hymka no tak jak mówiłam.... to psychopacji nic wiecej. to był podszyw??? :D

Gość bbgfbfdbddfb
mam pytanie czy ktoras z was brala slub z Arabem lub bedzie brala? jeśli tak to prosze napiszcie jak wygladal czy mialyscie cos ze slubu i wesela arabskiego czy mialyscie dlonie i stopy pomalowane henna? ia tak wogole to co tym myslicie.

Gość hymka
aaa własnie ja nie lubie wiecznie narzekajacych .... Poczytajcie sobie: Bawidamek Mimo że przychodzi z partnerką, natychmiast o niej zapomina. Już w pierwszych minutach przemienia się w babskiego króla. Porywa panie do tańca, obsypuje komplementami, przynosi im drinki. W towarzystwie kobiet czuje się jak ryba w wodzie. Uśmiecha się szeroko, prezentując ósemki. Do jednej z pań puści oko, drugą poufale przytuli, trzeciej szepnie coś na uszko. Gdy tak rozsiewa swoje wdzięki, jego partnerka musi radzić sobie sama. Aż przykro patrzeć, jak nalewa sobie drinki, smętnie podpiera ściany, a na inne kobiety patrzy z wyrzutem. Ponurak Niemal u progu pokazuje, że cierpi katusze. Minę ma taką, jakby bolały go wszystkie zęby. Mruczy coś pod nosem i nic mu się nie podoba. Nie ma ochoty na jedzenie ani na picie, bo kanapki na pewno są niesmaczne, a drinki za mocne. Naburmuszony siada w fotelu i sięga po książkę z biblioteczki gospodarzy albo z miną zbitego psa stoi w kącie i obserwuje innych. Wcale nie ukrywa, że towarzystwo zupełnie mu nie odpowiada i wolałby teraz siedzieć w domu przed telewizorem. Nie ma z niego żadnego pożytku. O tym, by zaprosił jakąś kobietę do tańca, nawet nie ma co marzyć. Najgorsze jest to, że jego ponury nastrój zaczyna udzielać się także innym. Skąpiradło Pojawia się z pustymi rękami, nawet nie pomyśli o kwiatku dla pani domu. Zawsze ma tysiąc wymówek: a to zapomniał portfela albo nie znalazł w sklepach nic godnego uwagi, a to bankomat był nieczynny. Na imprezę składkową jako jedyny nie przynosi nic, a podczas zrzutki na alkohol próbuje udawać niewidzialnego. Jest skłonny przesiedzieć w łazience pół wieczoru, byle tylko nikt od niego grosza nie wyciągnął. Na domiar złego zachowuje się tak, jakby od roku nic nie jadł, i łapczywie pochłania kolejne dania. Mądrala Dla niego impreza to okazja, by pokazać światu, jaki jest genialny. Cały czas wtrąca się do rozmowy i zawsze ma coś do powiedzenia. Próbuje wszystkim udowodnić, że jest najmądrzejszy i nie ma dziedziny, na której by się nie znał. Samochody, sport, polityka, ekonomia... On to wszystko ma w małym palcu. Jeśli bardzo się rozkręci, to choć jest kierowcą, będzie próbował udowodnić lekarzowi, że lepiej od niego zna się na medycynie. Nie dopuszcza innych do głosu. Wygłasza tyrady, używa trudnych słów (nie zawsze zna ich znaczenie), często mówi bzdury i nie daje się przekonać, że się myli. A na domiar złego kocha opowiadać dowcipy z długą brodą. Wszyscy są śmiertelnie znudzeni, dość już mają jego gadania i tylko udają, że się śmieją. Niestety, nie jest łatwo wymknąć się z jego szponów. Spec od muzyki Ledwo wejdzie, od razu wyrusza na poszukiwanie sprzętu grającego. Ogląda wieżę ze wszystkich stron, a potem zaczyna eksperymenty muzyczne. Włącza dźwięk na maksimum, dodaje basów i chwali się, że jego sprzęt jest lepszy. Szpera w płytach gospodarzy, robi w nich totalny bałagan i wybiera to, co jemu się podoba. Najgorzej, gdy przynosi własne płyty. Wtedy murowane, że nie da się przy nich ani tańczyć, ani rozmawiać. Domorosły disc jockey może na okrągło puszczać jeden utwór, piejąc z zachwytu nad gitarową solówką. I jest głuchy na prośby, by puścił coś innego. Choć wszyscy są zdenerwowani, on niczym się nie zraża i do końca imprezy nie opuszcza swego stanowiska nawet na krok. Alkoholowy koneser Towarzyskie spotkania to dla niego przede wszystkim okazja do picia. Już od progu rzuca się do barku i sprawdza, co też można łyknąć. Sączy drinki w ekspresowym tempie i nie rozstaje się ze szklaneczką ani na minutę. Ma maślane spojrzenie, śmieje się z najgłupszych dowcipów i wygłasza bzdurne komentarze. Plącze mu się język i nogi w tańcu. Bywa, że alkohol wyzwala w nim pokłady odwagi. Zaczyna więc podrywać kobiety albo zdobywa się na szczerość i mówi, co mu leży na wątrobie, obrażając wszystkich gości. Zazdrośnik Chciałby, aby jego partnerka bawiła się i rozmawiała wyłącznie z nim. Sadza ją koło siebie i pilnuje niczym pies pasterski swego stada. Nikt nie ma prawa do niej zagadać czy się uśmiechnąć. On śledzi każdy krok partnerki, każde spojrzenie. Nawet jej rozmowa o pogodzie z innym mężczyzną wzbudza jego dziką zazdrość. I od razu gotowy jest do walki. A jeśli, nie daj Boże, jakiś facet usiądzie ciut bliżej, wykrzykuje teksty o bezczelnych podrywaczach, którzy mają chrapkę na cudze kobiety. Oczywiście, z nikim innym nie tańczy, bo przecież swojej własności nie może spuścić z oka nawet na minutę. A gdy jego dziewczyna da się komuś zaprosić do tańca, traktuje to jak jawną zdradę. ?ciąga ją z parkietu i ma pretensje, że prowokuje facetów. Zazdrośnik załatwia wszystkie sprawy po męsku, zapewne więc na imprezie z jego udziałem w końcu dojdzie do bijatyki. I TAKICH WŁASNIE NIE LUBIE :p no i oczywiscie arabów i blondynów ;)

Gość hymka
----> fire walk with me Nie to nie był podszyw ja tak naprawde uwazam. Wieszkosc z nich to psychopacji.

Gość do Czekam na relacje
Prawda

Gość fire walk with me
Zaburzenie (psychopatia) występuje u około 3% populacji dorosłych, 3-10 razy częściej u mężczyzn niż u kobiet. Cytat z: http://online.synapsis.pl/Slowniczek/Psychopatia.html i wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_dyssocjalna Jak więc jest możliwe, że WIĘKSZOŚĆ Z NICH TO PSYCHOPACI ??? Krążysz wokół zagadnienia ale chyba nie wiesz jak je nazwać i z czego dane zachowania wynikają, bo wcale nie z takiej czy innej choroby psychicznej.

Gość hymka
----------> fire walk with me Ja to wszystko wiem czytałam to juz dawno dawno temu. Wiem rozumiem czytalam ale zdania nie zmienie wiec nie nalegaj. Dla mnie to psychopacji i tyle. Koniec kropka.

Gość Qomakor
hymka wypierdalaj!!

Gość fire walk with me
i jeszcze na temat jeśli chodzi o wygląd, to nie znoszę, dziewczyn, kobiet, które utraciły kobiecość, w mniejszym lub większym stopniu typowy przykład: nawet ładna dziewczyna, ale co z tego, skoro spodnie bojówki i ciężkie buty, nie dość, że wygląda fatalnie, to przede wszystkim chodzi jak mężczyzna :O ohyda! druga kategoria to te tzw szafiarki :D większość z nich, pragnie być oryginalna i w efekcie noszą jakieś łachy, ani to eleganckie, ani seksy :O urodę lubię różną, szczególnie brunetki ale najważniejszy jest wdzięk, który wyraża się w ruchach, mimice i tak dalej potem dobrze żeby na nogach były szpilki a na twarzy trochę tapety, bo nie wierzę w cerę doskonałą :D

Gość Mała Destylacja
Ja nie wzięłabym nigdy pod uwagę mężczyzny z widocznym brakiem w uzębieniu, lub widoczną próchnicą. Oczywiście nie mam na myśli brakującej ósemki.

Gość hymka
---------> Mała Destylacja O to tez.... obrzydliwe. Mamy tylu dentystów i takie mozliwoscnie. Nie mówiac juz o szczoteczkach do zebów i pascie która jest w kazdym sklepie i nie kosztuje majatku.

Gość fire walk with me
hymka :D czytałaś już dawno temu ale do tej chwili nie wyciągnęłaś wniosków :D no właśnie TAKICH kobiet i ludzi nie lubię takich, którzy mają fakty w dupie :D i wiedzą lepiej bo wiedzą :D

Gość hymka
No własnie.... gówno mi zrobisz :P

Gość hymka
---------> fire walk with me no to cieszy mnie to .... szanuje twoje zdanie. Mam nadzieje ze uszanujesz moje.

Gość fire walk with me
takich kobiet i mężczyzn :D wyszedł ze mnie seksista szowinista i w ogóle samiec :D miłe panie przepraszam :)

Gość fire walk with me
hymka szanuję Ciebie jako osobę, człowieka ale to co nazywasz szumnie swoim zdaniem jest po prostu głupie a ja głupoty nie szanuję między innymi dlatego, że będziesz te głupstwa powtarzać i mącić innym nie znającym się na rzeczy, w głowach

Gość hymka
hahhah ...no własnie nie jem :P nie smakuje mi :P