Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qomakor

kobieta w której nie widzisz kobiety, męzczyzna w którym nie widzisz mężczyzny

Polecane posty

Gość hymka
--------> fire walk with me Madry nie da sobie zmacic w głowie chodz bym nie wiem co powiedziała.

Gość Mała Destylacja
Hymka, nigdy nie sądziłam, że kiedykolwiek wzięłabym tego typu kryterium pod uwagę, jednak ostatnio pracuję w miejscu, gdzie spotykam wykształconych inżynierów, specjalistów różnej maści, którzy raczej nie mają zębów niż mają... ble. Stąd taka refleksja.

Gość hymka
--------> Mała Destylacja No własnie ja tez sie tym facetom wszytskim dziwie. Chyba sie pokłócili i śm iertelnie obrazili na swoje szczoteczki do zebów :/

Gość fire walk with me
hymka oczywiście! mądry z Tobą długo nie pogada, bo jeśli w ogóle masz takie podejście do wielu spraw, zagadnień, to szybko zrezygnuje, bo nie warto tłuc głową w mur ja mam na myśli osoby, które nie mają wiedzy i łatwo ulegają uproszczonym osądom lub wręcz za prawdę przyjmują zmyślenia i opinie takich, przekonanych o swojej racji, jak TY no coś w tym chyba jest..? ;)

Gość fire walk with me
ja także dziwię się tym facetom :D to jakiś koszmar jest :O

Gość hymka
"mądry z Tobą długo nie pogada, bo jeśli w ogóle masz takie podejście do wielu spraw, zagadnień, to szybko zrezygnuje, bo nie warto tłuc głową w mur" No czesto tak jest :P Przywykłam :P

Gość fire walk with me
hymka czyli świadomie rezygnujesz z kontaktów z osobami mądrymi..? hmmmmm... niebezpiecznie zbliżamy się do przykrych i drastycznych wniosków :D oj hymka, hymka, popraw ty się :)

Gość hymka
"czyli świadomie rezygnujesz z kontaktów z osobami mądrymi..?" No w pełni swiadome. Mówi mi cos co ja juz dawno wiem :) Teraz czas sie troche posmiac ;) oczywiscie w pozytywnym znaczeniu :)

Gość Mała Destylacja
Ale się nakręcacie... każdy ma jakieś uprzedzenia przecież.

Gość fire walk with me
Ty hymka, wszystko wiesz, już dawno wiedziałaś :D a ładna i seksowna jesteś..? ;)

Gość hymka
haaaa no jasne :) Kazda kobieta jest ładna ;)

Gość hymka
"Ty hymka, wszystko wiesz, już dawno wiedziałaś" ja sie z ta wiedza juz urodziłam ;)

Gość zzzzzz____33333
Ja pod wzgledem wygladu dyskwalifikuje tylko za ogromna otylosc. Podobali mi sie rozni faceci - lysi, tylko troche wyzsi ode mnie (mam 160cm wzrostu), chudzi, grubi, blondyni i bruneci. Pod wzgledem charakteru jestem za to bardzo wybredna - jezeli facet ma ktoras z ponizszych cech, to od razu odpada: -zniewiescialy -maminsynek -skapy -brutalny -uzalezniony od czegokolwiek -prymitywny

Gość fire walk with me
nie nakręcamy się miło sobie rozmawiamy, przecież hymka jest bardzo uprzejma wobec mnie :) zwróć uwagę, że hymka zamiast, jak większość przypierdolić mi za wymądrzanie :D grzecznie odpowiada (brawo za kulturę :)) i nawet się ze mną zgadza, w ocenie swojej osoby czy ona mną nie próbuje manipulować..? ;)

Gość hymka
oooo ja tez nie lubie prymitywnych i tych co wyzywaja i przeklinaja za bardzo. To nie jest wcale meskie to jest najzwyczajniej w swiecie obrzydliwe i zenujace.

Gość hymka
--------> fire walk with me A czy Pan fire walk with me nie probował mnie sprowokowac ;) ?

Gość fire walk with me
też mi się tak wydaje, że tak masz od urodzenia a właściwie od zygoty w pakiecie dostałaś jeszcze upartość ale z wdziękiem :D pewnie się nie zgodzisz ale nie każda kobieta jest ładna niestety, świat jest okrutny powyżej słusznie zwrócono mi uwagę, że każdy (może nie każdy ale gros człowieków) ma uprzedenia ale, żeby do Arabów? ;) ja rozumiem, pająki, skorpiony, węże, pracownicy urzędów skarbowych...

Gość hymka
Nie no prawda jest taka ze mi wytłumaczyłes wszystko fajnie jasno i sprawnie a ze byłes troche hmmmmm ..... dobitny to cóz.... wybaczam ci uczysz sie dopiero ;)

Gość fire walk with me
próbowałem, ale nie dość, że nieudolnie to jeszcze jako tako kulturalnie :classic_cool:

Gość hymka
"też mi się tak wydaje, że tak masz od urodzenia a właściwie od zygoty" hahahha no tak :P racja :)

Gość hymka
--------------> fire walk with me Ale i tak bardzo ładnie :)

Gość fire walk with me
uczę się... a teraz dostaję misternie wymierzone baty :D

Gość Mała Destylacja
:) Nakręcanie się, wcale nie musi oznaczać czegoś złego... chociaż może faktycznie ten "prawie slang" można różnie interpretować. Jeśli mogę, mam takie pytanie: Twoja córka/syn, mówi pewnego dnia, mamo/tato, zakochałem/łam się w Rumunie/Rumunce i jadę spędzić resztę mojego życia przy nim/niej do Rumunii. Pierwsze wasze myśli?

Gość hymka
"Pierwsze wasze myśli?" O MOJ BOZZZEEEE!!!!! (oczywiscie w myslach po czym garsc magnezu i pare dni do przemyslenia całej sprawy)

Gość fire walk with me
moje? a proszę bardzo! ja nie mam złych skojarzeń z Rumunią, oni zazwyczaj lubią Polaków a ja mam dla nich sympatię i kulturowo, mieszczą się w Europie, myślę że bardziej niż Rosjanie bałbym się Cygana, Cyganki, bo to jednak jest zupełnie inna kultura

Gość fire walk with me
lorika to zgrywanie macho, to jest ciężka choroba :D

Gość hymka
"10lat mlodsza, bo nie chca za kilka lat patrzec na jakas pomarszczona twarz o niebieskich oczach, szczupla, bez nalogow, podczas gdy sami maja na koncie nie malo grzeszkow i jedyne czym imponuja to fajny samochod" No to jest raczej smutne.

Gość hymka
Macho czyli jaki??? ? Opiszcie.

Gość hymka
"nie chce zadnego faceta, chocby nawet zlote jajka mial" złote jajka ....chciałabym to zobaczyc :)