Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odstajaca kosc;/

mam odstajaca kosc ogonowa

Polecane posty

Gość odstajaca kosc;/

moim problemem jest odstajaca kosc ogonowa...no naprawde ja czuc, w szkole na w-fie jak robilismy brzuszki bez materacow to ja ich robic nie moglam bo mnie ta kosc bolala...ma tez ktos taki problem?

Gość a ja mam..
odstającego fiuta , ma ktos tak ?

Gość odstajaca kosc;/
nie mam koncowki bogato owlosionej...i nie ma sie z czego smiac, dla mnie to powazny problem

Gość mam ten sam problem
ja w ogole tę kosc mam jakąs dziwna. Ona jest zle uformowana, a nad nią jeszcze dziurę..no cięzko to opisać ale jest b. wystająca..u mnie to zwiazane chya z jakas przepukliną czy czyms..przy porodzie. ja nawet od tego mam czasem bole kregoslupa jak dluzej siedzen a twardym wf..brzuszki i takie inne..znam to. i wiem jaki to bol. nestety

Gość najlepiej zadzwon
sorki,a gdzie jest kość ogonowa z przodu czy z tyłu bo ja chyba nie mam

Gość drętwy Misza
nie ważne czy z przodu lub z tyłu, jeżeli coś za bardzo odstaje to jest to paraliż albo prostata , natura podarowała kobiecie ogon a facetowi zdrowego i potężnego penisa, więc wszystko w normie :)

Gość odstajaca kosc;/
mam ten sam problem - ciesze sie ze mnie rozumiesz...ja mam akurat pupe ladna, poprzedni chlopak byl rpzyzwyczajony do tej kosci i sobie zartrowalismy razme na jej temat, a obency chklopoak jak mnie lapie za pupe to sie tak boje ze dotknie tej ksoci...to okropne kjest i wstydliwe

Gość to po co zmieniałaś chłopaka
?

Gość spokojnie z ogniem
w szkole powinnas miec zwolnienie z wf a jesli nie przeszkadza to az tak w zyciu to czy nie mozesz tego olac ?

Też od kilku dni mam ten sam problem...Nigdy nie miałam odstającej kości ogonowej i bez problemu moglam robic setki brzuszków...Od kilku dni ta kosc odstaje.wczoraj zrobilam 150 brzuszkow i taki efekt ze skore na tej kosci mam cala zdarta.jak sobie z tym poradzic?

Gość dzrzewo preclowe
też ją mam... i też nie potrafie zabardzo robic brzuszków,bo wtedy ona boli.......troche sie tego wszystkiego boje...

Gość Ewa

Też mam, strasznie się tego wstydzę. Mam 16 lat, a tą kość mam od dziecka, tak mi się wydaje. Są jakieś operacje na to? Okropnie to wygląda .