Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

globetrotter

kochanka z wroclawia poszukiwana

Polecane posty

Gość o matko chlopie
dalej szukasz?to ta co z Toba ostatnio tak chetnie klikala wycofala sie ?to peszek.Wroclaw ,piekne miasto,cale moje zycie tam mieszkalam.

hehe powiem Ci ze jak bym mieszkal we wroclawiu to chyba nie musialbym tutaj szukac Poszukaj w 'realu'

Gość o matko chlopie
ja bywam w moim ukochanym miescie 2 razy do roku.I widze pelno pieknych dziewczyn na ulicach.Zakrec sie .moze skocz do Radio-bar albo 9 bram?jesli jeszcze istnieja bo troche dawno tam skakalam

hehe no widac jak tu szybko wykrecasz te numerki :P zebys sie tylko tu nie zestarzal :D lepiej zrob jak kolezanka radzi wyjdz na miasto pelno ladnych dziewczyn,studentek jest w czym wybierac

Gość o matko chlopie
no to jak juz jestem ciocia-dobra rada to moze w pracy?chyba ,ze jestes ksiegowym i siedzisz w kanciapce z papierami to wtedy nie. Ja poznawalam moich kochankow zawsze w klubach lub w pracy.Nigdy w necie .Moze zacofana jestem.

swiat sie amienia moja droga i postep idzie, a w pracy to malo mozliwe bo sam u siebie pracuje;) wiec jakbys byla we wrocku to daj znac;)

Gość o matko chlopie
hej Przystojniaku a skad wiesz jak wygladam?Jest Ci obojetne co bzykasz?Moze mam grubo po 50-tce i sztuczna szczene?A swoja droga powiem Wam,Panowie,ze swiat sie zmienia ale wg mnie najlatwiej kogos wyrwac na fajnych baletach.

wiec musialaby byc kawa gdzies w knajpce, a potem jesli cos poczulibysmy to kino, przebieralnia w sklepie,etc...;) tak to widzialbym

Gość o matko chlopie
dobra,w takim razie do zobaczenia w swieta,Odwazniaku

Gość zainteresowana wrockiem
cześć a kino i przebieralnia to w związku z czym? ;)

Gość o matko chlopie
Mialam na mysli Swieta Bozego.Jak mi dysk nie wypadnie i reumatyzm nie bedzie doskwieral to wezme Cie w tej twojej przymierzalni.Dobranoc.Ide spac bo jutro do pracy wczesnie wstaje.Pa pa

myślisz o jakimś przytulanku w takich miejscach:P;)

aha to ja dziękuję za poświęcony czas:) myślałam ,że mam do czynienia z poważnym facetem