Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakkakakaka

wirus HPV

Polecane posty

Gość kakakkakakaka

Mam 17 lat i miałam jednego partnera. Mam nadżerkędlatego lekarka podejrzewa u mnie wirus HPV. tylko nigdzie nie mogę wyczytać jak to się leczy? u mężczyzny też występują jakieś objawy tego?

Gość ewamuhr
Wejdz na stronę Google i wpisz HPV tam są szczegółowe informacje. Myślę że twoja nadżerka jest do wyleczenia jesteś bardzo młoda i nie obawiaj się, wszystko będzie dobrze.Masz rację u męższczyzn występuje ten wirus, ale jest do wyleczenia jest ich 100 odmian i tylko nieliczne są złośliwe. Musisz mieć wymaz pod tym kontem i określić typ. Lekarka tak na oko niemoże wykryć wirusa i to może być zupełna inna przyczyna> Proszę nie muśl tak negatywnie tylko idz do instytutu gdzie wykonują te testy są one płatne ale warto zapłacić bo to pozwoli Ci normalnie żyć bez strach. Myślę że Twoja mama zajmie się Toba na 100 % nieodmówi Ci pomocy. Napisz mi o wszystkim doskonale Cię rozumię sama jaestem matką mam córkę ma 28 lat jest lekarzem a ja byłam w Polsce pielęgniarką teraz mieszkam w Niemczech. Jeśli chcesz chętnie porozmawiam z Twoją mamą Pozdrawiam Cię : Mój adres : ellen6@o2.pl