Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana ...

Studenci, absolwenci PRAWA ile zarabiacie??

Polecane posty

Gość zainteresowana ...

Chcialalam zapytac was ile zarabiacie w kancelariach czy jestescie w trakcie studiow czy juz po?? Czy macie jedynie mgr czy jestescie na aplikacji?

Gość najlepiej zadzwon
ja jako prokurator wojskowy qpe kasy

Gość Moja Boginii Miłości, a co
Ja skończyłem aplikację sądową,mam zamiar popracować w miejscowym Sądzie Rejonowym z pensją 2200, ale na karierę w Sądownictwie to raczej nie będzie, dlatego mam zamiar \zdawać na aplikację dyplomatyczno konsularną i zostać urzędnikiem MSZ.

to marna branża jest obecnie, korporacje zostały otwarte,jest na aplikacje egzamin państwowy, idzie tam ogromna konkurencja,

Gość a ja chcę
zdawać na aplikację papieską i chce zostac papieżem a jak sie nie dostanę to na aplikację bajkopisarską i będę pisał bzdety na kafe ,oczywiście jestem mega przystojny i mogę dać fotę pauki do oceny zainteresowanym prawnikom

życzę powodzenia Papieżu, ale sfrustrowana kafeterianka raczej nie odnajdzie się w męskich klimatach Watykanu,

A jeszcze Ministerstwo Sprawiedliwości chce złożyć do Sejmu projekt nowelizacji USP, żeby aplikanci,którzy kończyli starą aplikację sądową,musieli mieć 6 letni staż na stanowisku asystenta sędziego,by ubiegać się o nominację na sędziego.Obecnie jest to 2 lata.