Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietetyk na starcie

Pomoc od początkującego dietetyka wzamian za współpracę :) (nieodpłatnie)

Polecane posty

Gość dietetyk na starcie

Czy są tu jakieś kobiety, które zdecydowałyby się na poważną współpracę z dietetykiem na ostatnim roku studiów? Chodzi mi o grupę kobiet które chcą schudnąć powyżej 7 kg. Współpraca miałaby polegać na kontakcie przez net. Ja ustalam Wam dietę (dla każdej indywidualnie - dostosowanej do problemów żywieniowych, tryby życia, upodobań kulinarnych), a Wy piszecie mi o rezultatach, samopoczuciu, regularnie się mierzycie i ważycie. Chciałabym nabyc takie doświadczenie "tylko dla mnie" i przy okazji komuś pomóc. Czy są tu jakieś osoby które mogłyby zaoferować mi poważną współpracę?

Gość Zglaszam sie na ochotnika
acocieto90@wp.pl moj e-mail

Mhm... Wydaje mi się, że poradzę sobie sama, ale chętnie mogę (również nieodpłatnie) posłużyć jako materiał badawczy, przesyłać swoje wymiarym wagę, spostrzeżenia. Od miesiąca prowadzę dziennik odchudzania, zapisuję w nim wszystko, co zjadłam, wagę, wymiary, ćwiczenia, jakie wykonywałam i schudłam już prawie 5 kg. Mam do zrzucenia jeszcze 6 kg. A Ty poszukujesz babek, co chcą zrzucić więcej niż 7kg ? Co do diety to układam ją sobie sama. Nie jestem dietetykiem z wykształcenia.

Gość dietetyk na starcie
Szpinakowa, ja właśnie potrzebuję ludzi z określonymi problemami żywieniowymi żeby spróbować wymyślić ich eliminację ;) Można powiedzieć, że chcę się sprawdzić. Może wolałybyście pisać tutaj aby inne kobiety mogły sobie skorzystać? albo zrobić konferencję na skype? Szpinakowa, to bardzo fajnie że sama potrafisz ułożyć sobie dietę ;) Ze wiesz czego potrzebuje Twój organizm. Prawdziwym wyzwaniem byłoby dla mnie odchudzenie jakiegoś dziecka. Ale nie wiem czy znajdę tutaj kogoś takiego.

Gość W takim razie jesli możesz
podaj maila

a czy bylbys zainteresowany odchudzeniem mojej kolezanki. ma 29 lat, pod koniec lipca miala operacje zoladka (balon), na poczatku schudla 20 kg ale teraz stoi w miejscu, nie wiem jak jej pomoc. nie wiem ile dokladnie wazy ale ma bardzo duza nadwage

Ja chętnie bym skorzystala. Stosowałam już tyle diet, tabletek, zabiegów, dietetyków również (np. Nature House).Teraz stosuje zasade MŻ i gimnastyka 2 razy w tygodniu. Tylko, że mam za dużą słabość do słodyczy i słodkich drinków z colą...

Autorze, pomożesz? Od 7 lat chcę schudnąć, nic nie działa, koleżanka ma podobny problem i nadwagę z 40-60 kg

Gość Agent Orange
ja chętnie zostanę królikiem doświadczalnym :D chcę schudnąć ok 20kg :( najlepiej jak najszybciej :( za moje nawyki żywieniowe powinnam zostać zlinczowana :O agent_orange@onet.pl

i ja chcę schudnąć ok 25 kg ;) siwuszka2@wp.pl , bardzo chętnie będe współpracować.

Gość --kwiatek--
Witam, chętnie bym skorzystała z diety ułożonej przez Ciebie. Mam nia za dobre nawyki żywieniowe, chciałabym schudnąć jakieś 15 kg. Wolałabym jednak kontaktować się mailowo jeśli jest taka możliwość. kwiatek.s@interia.pl Pozdrawiam!

Gość ojjjjjjjj
ja mam 16 lat ,pasowało by?

Gość właśnie tego szukam :)
Mam nadzieję, że masz świeże spojrzenie na dietetykę. Ze współpracy z specem z sieciówki nie jestem do końca kontent. Dużo trenuję, ale mam siedzącą pracę. Lubię zdrowo się odżywiać, ale gubi mnie łasuchowanie. Proszę o pomoc! pinia0085@wp.pl

Podaje maila: lattimeria@wp.pl w razie pytań. Jestem tą, co radzi sobie jako tako :-) W razie czego napisz, dietetyku :-)

Gość anaiaiaiaiaa
hej hej ja tez jestem chetna:) aneczka85@o2.pl pisz:)

Gość anaiaiaiaiaa
mam 25 lat, waze 68 kg, chce wazyc 60 kg!

Gość mameluk1
Hej ja też się piszę Waga 80 kg, wiek 34 lata, wzrost 170 cm Mój problem to ogromna słabość do słodyczy mameluk1@o2.pl

Gość Zglaszam sie na ochotnika
napisalam jako pierwsza email i mnie olałeś!

Gość młoda ma ma :)
i ja i ja :) klementyna891@tlen.pl mam nadzieje że sie odezwiesz.pozdrawiam :)

Gość dietetyk na starcie
Hey, ale ja nie podałam tu maila... Widzę, że większość chce się kontaktować właśnie tą drogą. A czy moglibyśmy współpracować za pomocą jakiegoś komunikatora? Jedna z dziewczyn pisała tu o koleżance (balon żołądkowy). Podjęłabym się pomocy jej, jeżeli sama się do mnie zgłosi :) na początek poproszę tych 7 pierwszych osób. Tylko wybierzmy wspólnie najlepszą drogę komunikacji.

Gość dietetyk na starcie
kochaaam Zglaszam sie na ochotnika nivea77 W takim razie jesli możesz Agent Orange gdybam --kwiatek-- czy te osoby są zdecydowane?

Gość Agent Orange
to może podaj numer gg, albo wyślij na maila :)

Hop hop, dietetyczko nasza, nie zapomnij o mnie :)). Może póki co nr gg w mailu do nas roześlij? A my zameldujemy Ci o sobie - tryb życia, wcześniejsze diety, waga aktualna i wymarzona, budowa...

Gość zgłaszam sie na ochotnika
28500454-TO MOJE GG.Czekam:)

zgłaszam się na ochotnkia. jestem wegetarianka, moze dla mnie wymyslisz jakas fajna diete? bedzie to dla ciebie wyzwanie? moje gg 8798795:) lub mail" magda-orian@wp.pl

Ile osób będzie liczyła Twoja grupa pacjentek? Bo jak widzisz chętnych sporo. Może ktoś z roku od Ciebie przejmie kilka osób? A co sądzisz o suplementacji? I jaką polecasz? Taką z apteki w stylu Linea, Therma Line, czy raczej sportową? Od niedawna używam BCAA. Czy nie lepiej odrzucić chemię i po prostu odpowiednio się odżywiać?

Gość jaajakajalahaj
Hej :) Ja też byłabym chętna, ale uprzedzam, że stanowię nie lada wyzwanie ;) mój mail madzia.am@wp.pl

Jestem zdecydowana, podam GG lub maila ale nie publicznie :(