Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to jest???

sex pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość nie wiem jak to jest???

jak to jest się kochać? Czy jak facet wchodzi w kobietę czy to boli? Boję się pierwszego razu......... Boje się że coś zaboli i ucieknę,odepchnę go i pomyśli nie wiadomo co o mnie..... dziewczyny jak to jest ratunku............

Zależy z kim.Jak się kogoś bardzo mocno kocha, to jest cudownie. Ale nawet jeśli pierwszy raz jest bolesny, to w końcu trzeba go mieć za sobą, później już będzie lepiej :):):):):)

Gość ulalalalaalalal
kleopatra znalazlas juz tego bogarego meza???

milosc nie ma tu nic do rzeczy jak bedziesz zestresowana a bedziesz go bardzo kochala to i tak cie bedzie bolec To zalezy od kobiety i budowy No i mysle ze umiejetnosci mezczyzny tez . Ale bardzo czesto boli i dlugo oczekiwany pierwszy raz trwa zaledwie chwile

księżycowa Pozwól, że się z Tobą nie zgodzę. Jak się mocno kochacie, to i tak wiecie, że to, czy 1. raz się uda czy nie, nie zniszczy uczucia, jakie jest między Wami. A wtedy łatwiej jest się rozluźnić, ja przynajmniej tak miałam... ulalalalaalalal to była prow. A gdybym nawet szukała męża, to nigdy nie postawiłabym na biznesmena.

Gość ulalalalaalalal
no to ja juz sie pogubilam To masz czy nie masz Jakas dziwna jestes Zakladasz topiki ze szukasz a niby masz Piszesz ze jestes glupia suka bo chcesz bogatego a niby masz Czyli wychodzi na to ze masz urojonego i w dodatku BIEDNEGO

Gość podpowiedzcie prosze
rany, dziewcznyno :o jestes ładna a twoja uroda tkwi w naturalnosci. do tej pory zdjecia były ok, ale to co wstawiłas teraz to maskara :o zabiłas tymi ciuchami makijazem i fryzura całe swoje piekno :(

Gość ulalalalaalalal
Tez mi sie tak wydaje

ulallalalal..... Mam męża. To prowokacja (znasz znaczenie tego słowa?) była, bo ost. wiele takich nowych topików się pojawia na kafe. Tu 1/2 tematów to prow.

Gość ulalalalaalalal
i tak nie wierze Nie mozna sie pod czarnego nicka podszyc Ale niech ci tam bedzie

To ja sprowokowałam ;) Nikt się nie podszył... Wiem, ze pod czarnego się nie da. Chociaż pode mnie ciągle się próbują podszyć. Ale tak w ogóle to chciałam spr., co ludzie napiszą, bo strasznie dużo materialistów się zrobiło ost. tutaj. Ja wyznaję filozofię duchową Platona.

Gość ulalalalaalalal
wydajesz sie spoko dziewczyna i jestes bardzo ladna Ile masz lat jesli moge zapytac??

Śmak :P Wszystko da sie zrobić Nie przejmuj się, nie zamierzam swoich trików wykorzystywać przeciwko tobie :) Pokazuje tylko prewencyjnie, zebys była ostrozniejsza :) Pozdrawiam :)

Ej, ale to nie ja napisałam: Pozdrawiam was serdecznie i spać pomykam To da się pod czarny podszyć??????????? Ja bym w życiu "Wam" z małej nie napisała;(

Gość ulalalalaalalal
sama ze soba piszesz czy naprawde ktos sobie jaja robi

Terefere. Nie powiem. Ale prościzna i chyba jesteś w stanie sama na to wpaść. Bądź uważna a wszystko masz jak na talerzu :P 🖐️

Gość podszyw kleopatry
nie, to jaja tylko 🖐️ :P

Gość ulalalalaalalal
KTOS ZNA TWOJE HASLO

Gość podszyw kleopatry
a ty sosss przypatrz sie ostatniej literce w 2 podszywowym poscie 🖐️

Gość podpowiedzcie prosze
"potrzył pod czarny" by kleo