Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what the fuck is okrasa

Chłopak na randce zaproponował mi....

Polecane posty

Gość what the fuck is okrasa

Poznałam chłopaka przez Internet. Gadalismy ze sobą ponad rok, aż w końcu postanowiliśmy spotkać się w realu. Kilka randek było super, rozumieliśmy się świetnie. W końcu zaprosił mnie do domu. Oglądaliśmy film, było miło, lecz w penym momencie on wypalił: "Chcesz sznytke z okrasą.??? Bo ja mam wielką ochotę" Odmówiłam. (What the fuck is okrasa?!) Zrobił tylko dla siebie. Śmierdziała ta okrasa jak sto byków. Zjadł 11 kawałków chleba z okrasą. Aż mu sie uszy trzęsły. Posiedziałam jeszcze 10 minut i uciekłam z jego domu okrasą płynącego. Więcej się z nim nie spotkam. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której on zaprasza moich rodziców i proponuje im chleba z okrasą. Spaliłabym się ze wstydu. Dziwny chłopak. Czy może jestem przerażliwiona.

Gość jkhhjj
jestes przewrażliwiona

Gość kjdhfkjs
ale przynajmniej wiesz, że facet z zamożengo domu, jedzenia im nie brakuje. warto się zastanowic.

Gość mjbhv
jak znajdziesz innego co Ci zaproponuje kawior a potem po ryju naszczela to docenisz fajnego,naturalnego chłopaka ...Ty ale musisz byc księzniczka...ale jakby Ci zaproponował chlebka z owocami morza to byś była juz zakochana co?

ciekawe z czego sie składa ta okrasa? chociaz moze nawet lepiej nie wiedziec ;) dobrze ze nie powiedziałas ze chcesz heheh

Gość kjdhfkjs
bo to Ślunzok pewnie, ten chłopak.

tak mnie ta okrasa zainteresowała, że zapytałam Pana Google co to jest :D oto wynik: "okrasa jest to w zasadzie zasolona i przyprawiona oraz zmielona gęsia pierś, którą stosuje się jako smarowidło na kanapki".

Gość sznytka to kromka chleba
kanapka, a okrasa ma kilka znaczen, ale najogolniej to po prostu jakis tluszcz fe:o

Jak mu smakuje, to co będzie sobie odmawiał? Czymkolwiek było to, co jadł. Może wg niego Ty też jesz rzeczy dziwne, których on by nie tknął :P

A jeśli nazwałby to np.: chcesz chleba ze smalcem?? Też byś uciekła po 10 min z obrzydzeniem? Wiele ludzi tak jada, widocznie w jego rodzinie sznyta z okrasą są popularną przekąską:)

jest jaki jeden pub ktory bardzo lubie i tak wlasnie do piwka podaja chleb ze smalcem - sprobowalam i przyznam ze nie jest to złe:) choc wyglada nieciekawie ale ta okrasa to niby cos innego :O

Gość sznytka to kromka chleba
mnie martwi bardziej to ze sam sie zajadal a Ty siedzialas i patrzylas, moglby Ci cos innego zaproponowac... a to ze lubi takie rzeczy to co, jak ja nie lubie np grzybow a ktos zje przy mnie pizze z pieczarkami to tez mam wyjsc bo mi smierdzi?

Okrasa nazywa się taki koleś, co w tv gotuje. Chyba "Kuchnia z okrasą"? :D Może to był jakiś tłuszcz/łój, z tym, że nieświeży?

Gość A ja wam powiem , że
A ja jak czytałam , to myślałam , że zaproponował Ci seks :O :D

Gość dobreeeee
:D:D:D:D:D:D:D

Gość klimek bachleba
Ale burak :D:D:D