Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rurka_z_kremem

Wiecie co dzisiaj widzialam w biedronce?

Polecane posty

Jak starsze kobitki rzucily sie na buty typu emu. Sobie myslalam ze tam cos ciekawego ze babki siedza i przebieraja, a one buty przymierzaly. Ja rozumiem ze chca byc modne, ale jakos 50-60 latki to sobie w takich butach nie wyobrazam. Ale widok byl zabawny przy tym koszu :D

widziałam te buty w gazetce reklamowej sa po jakies 25zł czy cos w tym stylu pewnie jednego sezonu nawet nie wytrzymaja :/

No kobiety moze na pole potrzebuja takich butow. Jedna nawet poszla zeby jej odlozyli. Spodziewalam sie mlodych kobiet ktore do rurek te buty nosza, a tutaj takie wielkie stare baby :D

Ja ma -siątkę , ale wypraszam sobie, nie jestem babcią! I mogę nosić, co mi się podoba, O! Co za dziki kraj

Gość awsedrfgthyujkl
ja 3 lata temu zasuwalam w emu, ale oryginalnych-rewelacyjne:) tylko w polsce to tylko na jesien i wczesna wiosne sie nadaja bo w zimie snieg a w lecie kazdy patrzy jak na ufo, jakbym sie z choinki urwala bo malo kto wie ze w lecie nie jest w nich goraco a nawet chlodza. oryginalne oczywiscie z welny merynosow. a teraz kupilam "emu" na targu za 29zl i sluza mi jako kapcie:D:D bo mieszkam w domku jednorodzinnym i na dole wszedzie na podlodze kafelki;)

Ja nie mam nic przeciwko takim butom. Podobaja mi sie nawet u innych,ale sama nie ubralabym ich. Moze to kwestia przyzwyczajenia, bo zazwyczaj chodze w obcasach.

Gość byłam widziałam
ale ja poszłam rzucać się na szalik, nie na buty :) przy butach to był szał :D

Dokładnie - u inych nawet mi się czasem podobają (o ile nie są to jakieś tanie podróby i nie mają wytartej podeszwy :-O ) ale sama bym nie założyła ;-)

dyrektore ---- 🖐️ :) byłam widziałam ---- szalenstwo prawda? :) Smiesza mnie takie widoki. Teraz moze jest jeszcze gorzej, ja bylam o godz. 7:00 i juz byl tlok ;)

Gość macie foto tych
butów?

Kurszę, a ja nawet nie wiedziałam, że w biedronce można kupic jakieś buty czy szaliki :-O :-D Jednak mimo szerokiej oferty i tak się tam nie wybieram ;-)

Gość byłam widziałam
ech, no ja tez, jakby nie było, poszłam specjalnie po ten szalik, no ale za 12 zł..

Gość byłam widziałam
ja sprawdzam na bieżąco, co tam dają, bo biedronkę mam blisko i czasem coś fajnego się trafia i tanio wkrótce będą rękawiczki za 17 zlotych, a w przyszły poniedziałek tez szaliki, tylko takie cienkie, ale fajne chyba

Gość byłam widziałam
do kogoś, kto chce fotę butów, są chyba w katalogu na ich stronie, w gazetce

Gość dajcie linka bamboszkow:)
ja tez chce zobaczyc te buty ja tez chce dajcie linka

Gość byłam widziałam
ostatnio były maszynki do mięsa zelmera, chyba za 130 zł, to tez tanio

dyrektore - chyba jednak nic nie tracę :-) Coli nie piję pod żadną postacią Orzechy tylko niesolone (np. nerkowiec, laskowe) Słonecznik łuskany tylko do sałatek ;-)

Niestety, gotuję tylko dla jednej osoby (i to tylko, jak ładnie poprosi) :-D Ale sałatka z prażonym słonecznikiem jest pyszna, polecam :-)

Ja to uzalezniona od coli jestem :D Niektore rzeczy fajne w tej biedronce ale nigdy nie mam czasu zeby sobie poprzegladac, bo rano szybko przed praca wpadam cos kupic do jedzenia ;)