Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie randkom z neta

Facet się ubrał na randkę jak nienormalny.

Polecane posty

Gość nie randkom z neta

Umówiłam się na spotkanie z chłopakiem poznanym na czacie. Wysłał mi swoje zdjęcie, bardzo mi się spodobał. Umówiliśmy się w zoo. Okazało się, że moja radość była przedwczesna. Ubrał się jak nienormalny. Założył spodnie-dzwony. BArdzo szerokie dzwony. Do tego aksamitny zielony żakiet ze złotymi guzikami. Na głowie miał czerwoną czapkę Warki (tego piwa). Całość dopełniała reklamówka Kaufland. Niedziela. W ZOO pełno ludzi. Wstyd jak nie wiem. Jakoś przeżyłam te 2 godziny, modliłam się, żeby nikogo znajomego nie spotkać. Teraz on nalega na kolejne spotkanie, ale ja już nie mam ochoty.

Gość ghjhfjfyjfiy
podziekuj mu i uciekaj, smiesznie musiał wyglądać hihi

Nie marudź:P.Na 99% pomoge określić że jesteś malolatą poniżej 30 lat która szuka królewicza:P.Nie martw się-z biegiem lat bedziesz spotykała zwykle coraz gorszych:D.Ale wiem jak sprawdzić czy do siebie pasujecie ale musze mieć z czego badać:P.

Gość loko choco
oj chyba specjalnie sie tak ubrał, moze robi sobie jaja albo badania jak bardzo potrafią być zdesperowane dziewczyny z neta

Gość grau green
a nie zaproponował ci sznytki z okrasom? To nie ten sam?

Gość powiedz mu jak ma się ubrac
mój np. nałożył skórzane spodnie - extra sexi wyglądal ale umowilismy sie ze bedzie w nich chodzil tylko na wyjscia ze mna a nie na co dzien!

Gość nie randkom z neta
Sądzę, że nie ubrał sie tak specjalnie. W rozmowie na czacie coś napomknął, że ma swój własny orygialny styl. Jednak inaczej to sobie wyobrażałam :-o

Gość nie randkom z neta
Jakiej sznytki z okrasą?????????????? Zaproponował gofra.

Gość kjhioklkj
ależ musisz mieć niskie poczucie własnej wartości skoro wstydziłaś się przed ludźmi więcej luzu i przywiązywania wago do pierdoł człowiek to coś więcej niż ubranie

A może chciał udawać mieszkańca ZOO:D?W każdym razie lepiej go zlustruj bo później musisz się liczyć z tym ze później będzie coraz gorzej:P.Na 1 randce będziesz załapywać w czambo:D.

Gość No cooooooś ty....
Trzeba było się umówić jeszcze raz i ubrać podobnie. Spódnica np. czerwona aż do ziemi szyta z klosza w kwiaty. Bluzka np. wściekle żółta również kwiaty, ale nie czerwone. Różowe podkolanówki i buty sportowe. Do tego czapka, albo nie beret i koniecznie z moheru. Makijaż typu "gwiazda". Ciekawe jaką on by miał minę.Ty - nic nie ryzykujesz, bo i tak cię nikt nie pozna.

Gość Paulana
przepraszam cie ale tak to sobie wyobrazilam ta randke ze uspokoic sie nie moge ze smiechu:) dziekuje naprawde nie czesto sie smieje:) ludzie sa ogyginalni czasem:) a moze specjalnie dla jaj sie tak ubral?

Gość nie randkom z neta
Hehehehehe pomysł niezły, tylko ja juz mam do niego taki uraz, ze nie chce go widziec nigdy wiecej.

Gość nie randkom z neta
Fajnie, że chcoiaż mogę poprawić komuś humor :)Niestety, wszystko wskazuje na to, że nie zrobił tego dla jaj :-o

Gość nie randkom z neta
w dodatku okazało się że ubiór miał odwrócić moją uwagę, bo naprawdę to trzy szympansy stały na sobie i udawały kolesia.

Gość Paulana
chyba twoja opowiesc zamieszcze na moim facebooku zeby sie podzielic :D fajne to naprawde:) takie szerokie dzwony i te zlote guziczki :) wiesz ja juz czasem nie wiem czy ludzie co chodza po ziemi to ulomy czy jajcarze:) w tych czasach ciezko okreslic

nie martw sie mnie kilka lat temu kolezanka (:O) umowila na randke z jakims tam jej znajomym ktory przyszedl w garniturze i sandalach 😭 mial szare skarpety😭 docenilam fakt ze nie biale ale myslalam ze zejde :O i nikt mi w to nie chce uwierzyc, mi tez ciezko uwierzyc ze ludzie moga sie tak ubierac

Gość Paulana
nie no chyba zostane tu na dluzej i poczytam wasze historie, ja takich nie mialam ale kurcze rozbiawiacie moje smutne zycie:) hehe dzieki

Gość opowiesc znajomego
Umowil sie z babką z neta,wczesniej przyslala fotkę,byla podobno w porzadku. Spotkanie w jego miescie/duzym na szczescie/.Moj znajomy jest pod 50siatke,przystojny ,elegancki facet,kobieta po 40stce. Twierdzi,ze jak zobaczyl,mial ochote uciec,nie zdazyl:D. Babka trwala na glowie-fryzura na lwa,niebieskie cienie do wysokosci brwi,bluzka odslaniajaca brzuch,spodnica mini,do tego biale koronkowe kozaki za kolano. Podobno miala niezla figure,nic poza tym,odechcialo mu sie randek w ciemno na kilka miesiecy:D

Gość Paulana
no niektore kobiety sa tandetne, jakby chcialy sie przez to odmlodzic. wystarczylo ja na dobry kurs mody wyslac:P bo moze byla spoko :)

Gość opowiesc znajomego
Paulana Podobno byla sympatyczna i dobrze mu sie rozmawialo,tylko nie mogl sie skupic,jej barwnosci podobno go oslepaila:D,no i panicznie bal sie,ze spotka kogos znajomego,podobno wygladala jak prostytutka:D

Gość kapstelek
nie zrozumiałaś dowcipu jego:D:D:D mnie się gość spodobał:D na sam widok padłabym ze śmiechu-super rozładował atmosferę już na wstępie:D

Gość hehheehhhe
ale si uśmialam :) ludzie maja pomysły hehheeheh

Gość uwielbianyprzez ma
lepiej ubrac sie jak nienormalny niż dostac po pysku

Gość nie randkom z neta
Ja nie wiedziałam czy mam się śmiać, czy płakać. Na randce jednak bardziej chciało mi się wyć, ale teraz się z tego śmieje.:D

Gość andziulenka
Ja bym uciekła :D

Gość VVVV8GGVGT
hahahahaaa,dobre,uśmiałam się ,fajne...........

Gość fdgfdggf
nie wiadomo kiedy głupi żartuje :D

Gość Ropuszka błękitna
Kiedyś spotkałam się z gościem z netu o wdzięcznym nicku Shrek. Jak go poznałam, to od razu wiedziałam skąd ta ksywka... Był niski, łysy i miał ogroooomny brzuch. Ubrany w T-shirt wyglądał jak ogromny balon. Więcej się z nim nie spotkałam.