Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczebujem pomocy

Śluby panieńskie. Warto, czy facet mi zejdzie z nudów?

Polecane posty

Gość poczebujem pomocy

Babki film, czy facet się będzie dobrze bawił?

Gość poczebujem pomocy
to na co warto teraz iść? i żeby facet nie przysnął:D

To fakt, nudny jak flaki z olejem. Facet uśnie a Ty będziesz miała wyrzuty sumienia, że mu zmarnowałaś czas. Nie warto iść na ten film, szkoda kasy.

Gość naprawdeEEEEE
Mimo wszystko do łózka jak sie nim dobrze zajmiesz to nie przysnie mimo, ze bedzie z lozku

Gość poczebujem pomocy
ale my jeszcze nie etapie łóżkowania :D

Rurka - no nie przesadzaj, a "4 noce z anną"? A "rewers"? "pora umierać"? "sztuczki"? "wszystko co kocham" ? I jeszcze długo możnaby wymieniać, a to tylko filmy z ostatnich kilku lat. Co innego "polka KOMEDIA ROMANTYCZNA" - tu zgadzam się w 100% i nawet Fredro nie pomoże :-D

Ja bylam wczoraj na Piranii :D Nikomu bym tego nie poleciala, ale usmialam :D Twoj facet moze byc zadowolony bo duzo cyckow, a dla kobiet odgryziony fiutek w wersji 3d przed Twoimi oczyma :D

rurka - twój wpis o piranii pokazuje, że rzeczywiście w sprawie kinematografii nie miałbyśmy o czym rozmawiać :-O

Gość poczebujem pomocy
na "cycki" to ja go nie chcę zapraszać:D

malinowy - film, w którym gra żmuda-trzebiatowska nie może być dobry, to oksymoron :-D Jedynym plusem ślubów panieńskich może być młody Stuhr (no i Fredro ofkors ;-) ) ale nawet dla niego nie opłaca się kupować biletu na taki gniot ;-)

Gość poczebujem pomocy
To co polecacie? Ja się mogę nudzić. On ma się dobrze bawić :P

No to polecam mało ambitny, ale "męski" film RED. Facet na pewno nie będzie się nudził, a ty możesz popodziwiać genialną Helen Mirren

Gość poczebujem pomocy
Social Network... ma dość dobre opinie:)

Incepcja i PA jeszcze lecą w kinach? O ludzie... To rzeczywiście Incepcja byłaby najlepszym wyborem, świetny film. A "social network"? Jak dla mnie gniot bazujący na popularności fb, ale co kto lubi...

Incepcja jeszcze leci, a paranormal activity 2 dopiero wejdzie do kin. Wczoraj widzialam w kinie zapowiedz The Social network i wydawal sie dosc ciekawy :)

Gość mogli wcześniej ten wątek
ja mam uraz do polskich filmów po "świetym interesie" dawno takiego gniotu nie oglądałam. a śluby panieńskie i tak będzie młodzież oglądac bo to lektura. wiec bajonowi się opłaciło kręcić.

Gość a jaaa
bylam wczoraj z klasa na "jedz, modl sie i kochaj" z julia roberts- dosc ciekawy folm, ale chyba faceta to nie zainteresuje :P... momio ze oficjalnie przed dyr szkoly poszlismy na sluby panienskie,bo nawet moja wych nie chciala tego ogladac....