Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pamciaa

16sto letnia dziewczyna ma juz meza....

Polecane posty

bylam ostatnio u znajomej gdzie byla taka jedna 16stka, ladna drobna szczupla dziewczyna ktora ciagle mowila bo moj maz to bo moj maz tamto :O myslalam ze chodzi o chlopaka i poprostu tak do niego mowi mezu co jest dla mnie zalosne :O powiedzialam jej wkoncu czemu nie mowi do niego normalnie tylko ,,maz'' a ona ze dlatego bo jest jej mezem i maja roczna corke! :O no myslalam ze padne... kolezanka powiedziala mi potem ze ona jest jej kuzynka i naprawde ma meza i dziecko :O a sama ledwo co 16 lat skonczyla :O a nic po niej nie widac nawet ze po ciazy :O no szok !

Gość a ja znam dziewczyne
ktora ma teraz 20lat i dziecko 7 lat :O to dopiero masakra

ale to naprawde masakra, sama mam dopiero 18 i czuje sie jeszcze jak dziecko a nawet gram w gry dla dzieci :P i nie wyobrazam sobie jak bym miala miec dziecko teraz

Gość Wachlarze
No ja mam sasiada rowniesnika, ktory ma 15-letniego syna i brat mojego meza ma zone mlodsza ode mnie o 2 czy 3 lata, ktora ma 14 czy 14-letnia corke... Aha, ja mam 31 lat. Wiec zdarza sie Dodam, ze sasiad rowniez byl zonaty w wieku 16 lat, w wieku 19 lat sie rozwiodl

Gość 88julita88
A mnie właśnie zastanawia, dlaczego 16letnie dziewczyny mogą mieć męża i po prostu oderwać się od rodziny skoro w świetle prawa są nadal niepełnoletnie. 16letnia dziewczyna powinna nadal mieszkać w domu rodzinnym albo powinniśmy zmienić prawo i pozwalać 16-17letnim dziewczynom samym decydować czy chcą mieszkać w domu, czy się wyprowadzić. No chyba, że już jest takie prawo pozwalające na odejście z domu niepełnoletnich (ale niezamężnych) dziewczyn. Ale o niczym takim nie słyszałam.

Gość Wachlarze
14- czy 15-letnia corke...

Gość siostra mojej babci wyszla za
maz majac lat 16.to bylo w 1932 roku

Gość hdmhdfdfd;ld;df
a mezczyzni sa obrzezani?

Gość ushfvcibvh
kobieta w polsce moze wyjsc za maz w wieku 18 lat a męszczyzna jak ma 21lat ... jezeli nie ukonczą tego wieku mogą jedynie wziasc slub za zgodą rodzica - opiekuna

Gość hdmhdfdfd;ld;df
i moze byc obrzezany?

choć ja sobie nie wyobrażam miec meża w wieku 16 lat!! jestem nieco starsza ale nie myślę o zakładaniu rodziny trzeba miec troche rozumu w lozku potem isc do lozka rozumiem wpadkę u 18latki jeszcze ale teraz takie czasy ze pełno metod antykoncepcji ludzie gdzie wy macie głowę??

Gość 88julita88
ushfvcibvh - a co z wyprowadzką bez żadnego ślubu? Wiesz coś na ten temat? Ja nie mam takiego problemu, dopiero od 2 lat mieszkam sama, ale zaczęło mnie to zastanawiać. Czy dziewczyna (albo chłopak) może wyprowadzić się z domu bez zgody rodziców mając te 17 lat? A jeżeli zrobi to za zgodą rodziców to wszystko jest w świetle prawa dobrze?

Gość hdmhdfdfd;ld;df
a moze byc obrzezany

Gość ?????
ułożone życie w wieku 15 lat co ty pierdzielisz!!!! , dla mnie to jest zwykłe kurestwo i nie wmówicie mi że nie,gdzie są rodzice tych dzieci, jak one zostały wychowane ( zapewne bezstresowo). Sama jestem matką 13 latki ale ja z nią rozmawiam, staram się zainteresować różnymi rzeczami, zamiast szlajać się z szemranym towarzystwem , realizuje swoje pasje. Ale do tego trzeba być rodzicem dojrzałym i z głową

????? -> jak 15 latka rodzi dziecko to niby skąd ma potrafić je wychować? 16 lat to nawet nie jest w pełni dojrzała emocjonalnie