Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Mam dwie szczoteczki elektryczne...

Polecane posty

Gość Wacław IV Waza
"pierwsze dlatego ze mozna to swobodnie trzymać gdzies przy lozku i nikt nie pomyśli ze to do tego tak jak wibrtor" I nikt nie zapyta dlaczego myjesz zęby pod kołdrą?

Ale co to kogo obchodzi. Chodziło jej pewnie o to ze schowa ja gdzies w półce i GDYBY KTOS SIE NA NIA natknął to nic by mi nie pomyślał. Niektórzy nie trzymają szczotek do zębów w lazience. A gdyby KTOS taki zauważył Wibrator to sprawa byłaby jasna Czyz nie? Zakrecona.. Ty juz jestes Zakrecona to bedzie tornado. ;-)

Gość a dla facetów
nie macie takich rozrywek? :(

Gość to bądź przez 10minut
i podsuń pomysła!

Gość jssjjejkjsdjed
Wcięcie mam w talii wiem o czym piszesz hmmm mam tez taka szczoteczkę ehhh kto nie sprobuje ten niech sie nie wypowiada. naprawde szybko zdziała cuda taka szczoteczka. Pozdrawiam wszystkie szczotkujące ;P

szokujecie mnie dziewczynki.... ja myslalam ze moje zabawy z bylym facetem wraz z butelka od piwa i ogorkiem wkrojonym pozniej do salatki to szczyt szalenstwa.... a tu czytam takie rzeczy i jestem pozytywnie zaskoczona he..... ale czy wy sie nie boicie ze przy tych waszych nieziemskich szczoteczkach panowie stana sie jacys tacy bezbarwni???

A jestem singelka z wyboru wiec faceta badz kobiety nie mam na stale. Wiesz tak samo moze byc z mezczyznami. Kiedy oni sie masturbuja to tez mozemy myslec ze my nie bedziemy ich podniecać ale tak nie jest! Z kobieta jest przeciez o wiele przyjemniej i to zupelnie co innego. Tak samo mam ja. Z partnerem jest o niebo lepiej i zawsze mam orgazm.

Gość jssjjejkjsdjed
to prawda facet tak nie potrafi, co nie znaczy ze nie daje przyjemnosci :D sa to dwie rożne przyjemnosci jedyny minus to to że szczoteczka troszke głośno chodzi :P

szczerze jesli chodzi o seks nie moge bez niego zyc.. ale masturbacja? hmm. chyba nie umiem bo nie sprawia mi to przyjemnosci.... a moze nie mialam okazji sie nauczyc....

Jasnym jest ze seks jest najlepszy ale masturbacja nie jest niczym złym o ile nie zostawia śladów na naszej psychice.. Jesli zechcesz mozesz spróbować ze szczoteczka :-)

Gość Wcięcie daj dupy

Gość Wcięcie daj dupy
a golisz ja?

Gość j23_
I jak "Wcięcie"- odezwiesz się...? ;-) sklepsaturn@gmail.com

Gość to moze by tak
wciecie ile masz lat?