Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Mam dwie szczoteczki elektryczne...

Polecane posty

Gość mam mokro w majtach spuscilem
i nie boli?

Gość To juz teraz wiem
dlaczego malzonka tak czesto kupowala szczoteczki elektryczne. A niby byla taka grzeczna ;-) Kochanie, wybacz :-)

Gość Wcięcie mam talii
Zepsuła mi się szczoteczka! :(

Gość pumpkinp
Witam, mam nadzieję, że jeszcze nie za późno by wrócić do tematu i ktoś tutaj mi pomoże. Dziewczyny, które używałyście (bądź nadal używacie szczoteczki do masturbacji): czy nie macie przez to problemu z osiągnięciem orgazmu podczas stosunku z partnerem?Ja nie potrafię go osiągnąć jeżeli nie używam szczoteczki. Czy jest możliwe, że przez zabawy ze szczoteczką coś sobie hm... ''zepsułam''?

Gość gość
Nie ma w ogóle na to wpływu. Mój facet wie jak mnie obsługiwać, taki 30letni Bóg z niego. Jak złapie technikę, to koniec ;). Ostatnio takie ruchy wymyślił, że wystarczyło ich kilka. Grunt to dopasowywać technikę do poziomu podniecenia. Mow facetowi jak ma Cię zadowolić. Że za szybko, że chcesz powoli... Mój się wtedy tak wczuwa, że szkoda gadać ;). I żadne zabawy szczoteczka tu nie maja nic do rzeczy. Ja mu się nie przyznałam nigdy z czym go zdradzam :D

Gość gość
Szczoteczkę odstawiłam do kubka :))) Dwa wibratory, jeden malutki zawsze przy sobie i drugi w domu do zabawy solo albo z chłopakiem. Niedrogo i mało skomplikowane:))). Znalazłam na freetaboos.pl. Jak namówię faceta to jeszcze sobie jakieś fajne dildo zafunduję.

Gość gość
Mam 13 lat i próbowałam z tą szczoteczką niebiańskie uczucie nogi dretwieją i mam wytrysk. Boskie

Gość gość
Mam 13 lat i próbowałam z tą szczoteczką niebiańskie uczucie nogi dretwieją i mam wytrysk. Boskie

Gość nie pytaj

najlepiej szczoreczką soniczną polecam przez najcieńsze majteczki, może i mniejsze doznania ale można stroną z włosiem i jest lepszy orgazm, 😉

O kurde ten post żyje aż przez 7 lat 😮

Szczoteczka "soniczna"? A cóż to? 

Dnia 16.07.2019 o 22:06, Gość nie pytaj napisał:

najlepiej szczoreczką soniczną polecam przez najcieńsze majteczki, może i mniejsze doznania ale można stroną z włosiem i jest lepszy orgazm, 😉

Gość Policja

Już Cię mamy ,nie wywiniesz się już

Gość Bez zamienników

Moja chciała szczoteczką, więc ja jej taniej, od razu zębami.