Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareeeszcieie

Nareszcie będzie zima - będe mogla zakryc sie pod ubraniami

Polecane posty

Gość nareeeszcieie

kozuszek , cieple buty, czapka i szalik na twarz.... nareszcie czuje ,ze zyje !!! nikt nie bedzie na mnie patrzyl ,na moja twarz, bede mogla swobodnie isc przez miasto :classic_cool:

Gość o czizzasss
cieszymy się razem z toba :D

Gość nareeeszcieie
juz sie zaopatrzylam w nowa czapke... taka jaka noszą w Rosji ...i u nas w prlu ,,z tymi ''klapkami'' na uszy :))) do tego gruby welniany szalik ... juz sie doczekac nie moge :classic_cool:

Gość nareeeszcieie
tak... zima to najlepszy okres . Kazdy jest zakryty , jak jest mroz raczej nikt nie zwraca uwagi na ciebie ,tylko mysli zeby wracac do domu bo zimno .

Gość Permanent_P
Mysle dokladnie tak samo:) Mozna sie zakryc i ludzie widza tylko moje ladne oczy. Mozna isc na szybko rano do sklepu z nieumytymi wlosami i bez makijazu. Nie czuje sie zle z moja blada skora bo jej nie widac. I najwiekszy plus ze idac z chlopakiem przez miasto nie mijamy dziesiatek zgrabnych czekoladek w mini szortach... Tak, zima to jest to :) W zimie czuje sie o wiele atrakcyjniejsza niz latem.

Gość Permanent_P
Sama zaklaalam jakis czas temu podobny watek:)

Gość prawiczek delux
kolejna gruba swinia

Gość 93fddd
z tym ze nie trzeba myc wlosow ani malowac to sie zgodze -czlowiek sie zakryje porzadnie ubierze i szybciutko do sklepiku. hejjjjjjjjjj

Kobieta powinna o siebie dbać czy lato czy zima. Autorko i inne które ją popierają znajdujecie sobie preteksty dla lenistwa i "nie chce mi się", a za jakiś czas będziecie zakładać tematy typu: " jestem brzydka nikt mnie nie chce", " jestem po 20 i nie miałam faceta" i setki innych debilnych.

Gość Permanent_P
Wypraszam sobie,jestem ladna i zadbana.Ale gdy mam wolny piatek i chce go spedzic w domu a wychodze ze znajomymi poznym popoludniem to idac rano do sklepu(zalozmy ze to cos pilnego) nie musze myc wlosow, ukladac ich, podkreslac twarzy.A potem wszystkiego zmywac zeby na wieczor sie "zrobic". W zimie moge wyzbierac sie do sklepu w 10 minut.A nie jestem taka szczesciara i nie mam czystych puszystych wlosow przez kilka dni i idealnie gladkiej oliwkowej cery

Gość Permanent_P
A nie jestem taka szczesciara i nie mam czystych puszystych wlosow przez kilka dni i idealnie gladkiej oliwkowej cery zeby w lecie po wstaniu z lozka w 10 minut byc gotowa do wyjscia bez zadnych przygotowan

Gość jesteście nienormalmi
jesteście chore na mózg :o A może naprawdę jesteście takimi maszkarami, ze nie mozecie nieumalowane iść po bułki? Bardzo mi was żal, bo ktos wam zroił pranie mózgu. Nie wiem tylko czy środowisko, czy reklamy kosmetykó.

Gość kasik1212
Ja sie nie ciesze bo nienawidze zimna :-O