Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka z kremiczkiem

siłownia dla pań

Polecane posty

Gość rurka z kremiczkiem

nigdy nie byłam na siłowni, a ostatnio brakuje mi ruchu i mam zamiar sie wybrać, ale nie wiem czy będę umiała na tych wszystkich urządzeniach ćwiczyć i nie wiem ile czasu. Czy jako nowa osoba zostane poinstruowana jak i ile ćwiczyć? Czy ktos mi dobierze ćwiczenia, czy sama bede musiała obsługiwać urządzenia na siłowni? Jak to jest, jak to działa???

Oczywiście ze wszystko Ci tam pokarzą jak i co i ile czasu... ale pomoc w takim miejscu zalezy też od tego jaka to bedzie siłownia :) bedzie dobrze

Gość rurka z kremiczkiem
a ty fabiola chodzisz na siłownie?

Gość rurka z kremiczkiem
do dyrektore - mam ćwiczyć w domu przy youtubie, czy ściągnąć trenera do swojej miejscowości bo nie wiem

Gość rurka z kremiczkiem
jak to dokładnie wygląda? Przychodzę, przebieram się i jakiś człowiek patrzy na mnie i mówi "musisz zgubić dupe" i sadza mnie na rowerek?

Gość rurka z kremiczkiem
a średnio efekty po jakim czasie widać?

Najciezej spaść z pupy i brzucha, zalezy to tez od osoby ...ja nie wiem bo nie chodziłam po to zeby schudnać ..tylko dla towarzystwa przyjaciółce

Gość efwewrrrrrrrrw
A CZY JEST SILOWNIA TYLKO DLA PAN W WARSZAWIE?

Gość :)))))))))))))))DASDADA)
dyrektore ale masz blachare:)

ja zapisałam się niedawno do Powerhouse i nie odczuwam żadnego dyskomfortu ze współdzielenie siłowni z panami. Zawsze jest kogo poprosić o pomoc albo poradzić się w sprawie treningu.

Gość Coś na rozgrzewkę, czyli
Kochane Panie.................przed siłownią same trochę poćwiczcie i powoli przyzwyczajcie się: http://tnijurl.com/a950de551729/ uda, brzuch, pupa et cet.......to nie jest trudne a na prawdę skuteczne.........

Gość aniq___
na każdej siłowni jest jakiś instruktor, kwestia wybrania takiej, gdzie instruktor faktycznie ma dobre kwalifikacje i wykazuje choć odrobinę zaangażowania, niestety z tym bywa u nas kiepsko, poza tym wszyscy ćwiczący na siłowni są zazwyczaj przyjaźnie nastawieni i bardzo pomocni. Nie widzę problemu, tym bardziej, że na siłownię chodzi coraz więcej kobiet. Jeśli chodzi o ćwiczenia na tych wszystkich urządzeniach to faktycznie trzeba poświęcić trochę czasu by opanować technikę ćwiczeń - to zmniejsza ryzyko ewentualnych kontuzji. Nie uważam też żeby było potrzebne jakieś szczególne przygotowanie. To siłownia jest po to żeby się uczyć, ćwiczyć, trenować i rozwijać. _________________________ http://hormonwzrostu.edu.pl