Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AZURJA

Ciąża ?

Polecane posty

Gość AZURJA

Witam. Mam 17 lat. 2 października miałam okres, zazwyczaj okres trwa mi 5-7 dni i raczej jest regularny, chociaż czasami są odstępstwa (2-3 dni) kiedyś nawet 2 tygodnie ale to dawno temu. 9 października poszłam na imprezę. Wypiłam trochę wódki i po pewnym czasie z kolegą wylądowaliśmy w WC gdzie całowaliśmy się. Po pewnym czasie zdjął mi spodnie i zaczął pieścić moją piczkę. Palce, mineta . Dodam, że był on w spodniach. Po pewnym czasie, ubraliśmy się bo nam przeszkodzili, potem znowu zaczęliśmy. On robił to samo co wcześniej, potem wstaliśmy zaczęłam mu sięgać do majtek. Pieściłam mu jego penisa (miałam rekę w majtkach) a z Niego wyleciał płyn (nie była to sperma) na mój brzuch wytarłam ręką i dalej pieściłam jego. Dodam, że on po tym wytrysku nie dotykał swojego narządu (Ja byłam w majtkach on wkładał tam rękę). Potem siadłam na skraju jego nóg czyt. kolanach (miedzy naszymi narządami była przerwa z 50 cm). Nie jestem pewna czy pomógł mi wyjąć penisa z majtek, ale raczej nie, sama sie z tym szarpałam i zaczełam dalej go pieścić, on mnie też. Po jakiś 3 min ja przestawałam aż w końcu penis sam zaczął chować się w jego majtkach i aż tam wpadł (bez mojej pomocy). On mnie pieścił całowaliśmy się dalej. On wogóle nie dotykał swojego narządu ani ja mojej piczki (tak mi się wydaje, jakby co wiem, że ręcę miałam suche nawet po tym płynie szybko mi wyschły jakies 10 sekund) . Cały peeting trwał 8 minut z minutą przerwy o której już wspominałam. Dotknęłam się tam tylko w czasie założenia majtek nawet nie, same majtki dotykałam. Większość czasu całowaliśmy sie w ubraniu. Na następny dzień obudziłam się z bólem trzustki, żołądka, wątroby i głowy. Nie wymiotowałam, Po godzinie 14 pojawił się delikatny brązowy śluz (tak jak na koniec miesiączki) i leciał słabo przez godzine. Miałam twardy brzuch, było mi mdło i słabo, spać mi się chciało. Podejrzewam, że miałam silne odwodnienie i grypę żołądkową. Schudłam 4 kg. Cały czas chce mi się pić i sikać, mam popękane usta. Czy to może być ciąża? Dodam, że śluż mam teraz wodnisty, przezroczysty z małymi białymi grudkami oraz ciasną i rozpulchnioną szyjkę macicy. Wygląda tak jak w dni płodne, mam uczucie mokrości, cycki Mnie nie bolą, podbrzusze też nie, teraz mam mieciustki brzuszek. 12.10 zrobiłam test ciążowy negatywny. Tak sobie wmawiam ciąże, że tylko ja widzę te objawy, nitk inny. POMOCY!

Gość sdasdasdad
1) Gdzie siedziałaś że był między waszymi narządami odstęp 50cm? 2) Przez jeden dzień schudłaś 4kg? 3) To on ma takiego małego, że schował się w spoddnie?

Gość AZURJA
Na jego kolanach ale doslownie na skraju. Schował się majtki jak siadł, po prostu wsunął się ;/ Od odwodnienia i grypy żołądkowej schudłam w 3 dni ;/