Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pqrs2222

dlaczego on nie chce ślubu skoro i tak

Polecane posty

Gość też
Mój mąż oświadczył mi się po 9 miesiącach znajomości (i mieszkania razem - bo zamieszkaliśmy razem od razu). Wasze 5 lat, w tym 2 wspólnego mieszkania i taka postawa faceta świadczą o tym, że rację mają ci, co Ci napisali wyżej. Twój facet cieszy się wszystkimi plusami małżeństwa i nie doświadcza żadnego z jego minusów.

Gość matacz ,,,...
bo jesli tak to dałas ciała , jesli nie ...nie melduj go zanim cie nie poslubi

Gość pqrs2222
nie, po prostu się wprowadził i mieszka nie zajmowaliśmy się tym

Gość matacz ,,,...
wiec tak trzymaj ! dlaczego jzu wyjasniał nie bede - musisz mi uwierzyc na słowo ze masz tak tzrymac !!! nie meldować go

Gość hmmmmm1233333
ile macie lat?

Gość ja mam podobnie tylko
a mi co doradzicie? myslicie ze serio dlugi sa przyczyna ze nie chce sie teraz w najblizszym polroczu hajtac?

Gość ruuda lisiczka ;D
a ja mam taką sytuację, mieszkamy ze sobą od 3lat, i ja slubu chce juz od dawna, no jemu jednak się nie spieszylo... podobnie jak twoj, planował, ze kiedys napewno, że będzie tak i tak ale co do czego to nawet zareczyc się nie chciał... Do czasu. Kupił on dom. jak mowił dom dla nas itd. wiec dla mnie rzecza naturalną było, ze to ja moge rówinez razem z nim decydować o sprawach związanych z remontem, az w koncu jego matka zaczeła fukać, ze po co sie wtrącam przecież to nie moje, bo nie mamy ślubu itd, do wszystkiego Ona się pchała, mnie odsuwała specjalnie na bok, robiła mi różne świństwa aż w końcu MóJ powiedział DOŚĆ! bierzemy ślub, żeby nikt Cię tak nie traktował, żeby nikt nie mówił tak jak jego matka! a dziś - Data wybrana :) przygotowania się zaczynąją:) Miłość wygrywa nawet z mamuśką. A ona myślała, że nas od siebie odsunie, a doprowadziła WRESZCIE do ślubu :):):)

Gość matacz ,,,...
pomyliłem sie jednak ONANIZM PZREPRASZAM

Gość matacz ,,,...
ALE DOM NIE BEDZIE WCHODZIŁ W EWENTUALNE po rozwodzie tez ewentualnym - podiału