Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głucho wszędzie

Dlaczego każdy na tym forum uważa, że kobieta ważąca 68kg jest grubasem?

Polecane posty

Gość anna 78 .....
A ja żeby wyszczuplić talię i pozbyć się tak zwanych boczków kupiłam sobie hula hoop taki duży ciężki z takimi bolcami od środka. I teraz codziennie kręce zobaczymy czy będą efekty chociaż już delikatne zauważyłam.

Ja mam 60 w talii, ok 92 w biodrach, dość foremne nogi(ale pracuje nad nimi), i ważę jakieś 60-62kg, przy 173kg..i nie jest mi z tym źle;-), jednak chciałabym zrzucić z posladów trochę;/

Gość pastafarianka znudzona
bo taka waga i ten wzrost, autorko występuja tylko u tłustych pulpetów.

zależy przy jakim wzroście ,ale faktycznie poniżej 175 powiedzmy to jest duża waga . a 64 w talii to też nie mało ja mam 60

Gość dfgrthy6j
Ja mam 170,waze ok 65kg,mam super szczuple nogi i ogolnie super zgrabna sylwetke,wolalabym miec wiekszy biust,ale jak jest tez dobrze.bredzicie tutaj makabrycznie,wszystko zalezy od indywidualnych predyspozycji,rok temu schudlam do 59-60 kg i ludzie sie pytali czy jestem zdrowa? czy nie mam anoreksji bo wygladalam jak trup wychudzony,co zreszta teraz na zdjeciach widze.

Gość Makarenaaa83
Ja mam 175 i ważę 65 kilo ...ważyłam kiedyś 60 ale te wystające obojczyki doprowadzały mnie do szału...nawet mój mąż???!!! który woli zgrabne i proporcjonalne...na grubasy patrzeć nie może prosił żeby coś z tym zrobiła:)

Gość głucho wszędzie
jak nie mam takich wymiarów?! jak wczoraj na potrzeby tego zaszczytnego forum mierzyłam jeszcze raz talię! Spodnie kupuję takie od dłuższego czasu, rozmiar stanika się na szczęście powiększa :D a tu dalej czytam, że nadwaga/pulpet. Mam stałą wagę, jednak jak dwa lata temu miałam problemy[masę problemów] i nie w głowie mi było ani jedzenie ani spanie, to ważyłam 57/8 kg i przez pięć miesięcy nie miałam okresu, nawet się z tego cieszyłam ale lekarz mnie nastraszył tak że wciskałam w siebie jedzenie. Ile mam schudnąć Waszym zdaniem aby wyglądać jak człowiek?