Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qłerttaa

Co mi jest?

Polecane posty

Gość qłerttaa

Moj problem polega na tym ze nie mam chęci do życia..czasami mam energie by zmienić siebie i znaleźć cel w życiu ,ale na drugi dzien znowu mam mysli samobójcze ,potrafie plakac nawet nie wiem dlaczego .Nie mam znajomych bo ludzie mnie krepują ,a ja nie potrafię z nimi rozmawiać jestem nudna.Kiedyś miałam znajomych ,niewielu ale miałam.Czasami ma ochote odnowić stare przyjaźnie lecz gdy chce wyjsc z domu cos mnie zatrzymuje chyba strach.Mam 17 lat czuje sie jak odludek,szkola mnie stresuje nie moge spać gdy wiem ,ze na drugi dzien jest jakiś sprawdzian ,siwieje i robia mi sie zmarszczki :( co mi moze być? Dodam tylko ,ze juz byłam leczona z depresji to co teraz przezywam to raczej nie depresja..

Gość no i co, no i pstro
idź do endokrynologa , twoje problemy mogą wynikać z problemów hormonalnych.

Gość .NATALA..............
Słoneczko to jest typowa depresja. Zycze duzo optymizmu!!!!!!!

Gość qłerttaa
chyba sie wybiorę do lekarza ..choc nie uśmiecha mi sie branie jakis leków-narkotyków jakie dostawałam przez pol roku -pol roku na haju :( ja wiem ,ze jakaś psychiczna jestem i zle sie z tym czuje :(

Gość no i co, no i pstro
zrób jak napisałam. ostatnio w "dzień dobry TVN" była właśnie rozmowa na ten temat: depresji i hormonów,że wielu lekarzy myli z depresję z problemami hormonalnymi , lekarka mówiła o jakiejś babce z podobnymi problemami do ciebie z tym ,że ona nie miała myśli samobójczych tylko była agresywna w stosunku do innych , wręcz niebezpieczna , w końcu skierowano ją do endokrynologa i wyszło szydło z worka miała za wysoki poziom kortyzolu i czegoś tam jeszcze -dostała lek i wyzdrowiała , poprawa była natychmiastowa.