Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niektórzy mają gdzieś wygląd

Nie rozumiem jak można się doprowadzić do takiego stanu

Polecane posty

W mojej grupie jest dziewczyna, która w ogóle o siebie nie dba. Jeszcze nigdy w życiu nie widziałam kogoś tak zaniedbanego. Ma sporą nadwagę, wąsy, koszmarną fryzurę i jeszcze koszmarniejszy ubiór. Jej nogi nie słyszały o słowie "depilacja" Najprawdopodobniej ma problemy z hormonami, ponieważ te włosy wyglądają jak sierść :O Mimo to ona chyba w ogóle się tym nie m nie przejmuje ponieważ zakłada jakieś dziwaczne spódnice. Przez swój wyglad odstrasza innych co wiąże się z brakiem znajomych. Zastanawia mnie jedno. Czy naprawdę jej nie zależy na tym, żeby wygladać jak człowiek?

Gość krejzi
sa kobiety które nie przywiazuje wagi do wyglądu, znam taak jedna, ale tdo takiego stanu jak Twoja kolezanka sie nie doprowadziła.

Gość lady stokrotka
hehe moja znajoma z klasy to samo...juz nie chodzi nawet o fryzure bo to rzecz gustu.chodzi o higiene..nie da sie kolo niej przebywac bo strasznie od niej smierdzi ma zolte zeby i rowniez nie wie co to depilacja brrrrr

Myślę, że nie przywiązywanie wagi do wyglądu to trochę co innego niż robienie z siebie straszydła. Jak można się domyślić to ta dziewczyna jest sporym powodem do żartów i na pewno zdaje sobie z tego sprawę, że przyczyna tkwi w jej wyglądzie. Mimo to nic sobie z tego nie robi i nie chce poprawić swojej sytuacji

lady, właśnie zapomniałam dodać, że u dziewczyny o której piszę również jest na bakier z higieną .

Gość ochydne ale prawdziwe...-
U mnie na roku na zajęciach z WF jedna dziewczyna miała bardzo skąpe spodenki i widać było, że koleżanka zaniedbała się albo w życiu się tam nie depilowała... Teraz najlepsze: Mieliśmy taką zabawę że jak ktoś "goni" i kogoś dotknie to ta osoba musi stać w rozkroku aż ktoś przejdzie jej między nogami :D No i ona tak stała i stała i stała... zdziwiona że nikt nie chce jej pomóc:) Blee :D:D:D

Gość lady stokrotka
ja tego nie rozumiem jak kobieta moze sie tak zaniedbywac....kurcze jeszcze do dzis mam obraz tego jak ona rece do gory podniosla,i miala pachy nie ogolone....straszneeeee

Gość 12321312
Ja tez taka bylam... Potrafialm wyjsc w poplamionym ubraniiu - i nie rozumialam po prostu co w tym zlego. wlosy tez kiedys mialam na nogach i to strasznie geste. Nie chodzilam na szczescie buudna - przynajmniej pod wzgledem niemycia sie... Ale pamietam, ze czasem kolezanki patrzaly z obrzydzeniem na moje nogi... Prawdopodobnie w mooim wypadku wine ponosi zespol Aspergera, ktory mam - sa to zaburzenia autystyczne. Ale tez dopiero po 30 dowiedzialam sie w ogole ze to mam.