Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy

zazdrość-obojętność.

Polecane posty

Gość oczy

Nie wiem od czego zacząć. Piszę ponieważ jestem z tym sama. Mój chłopak załatwił mi pracę, okazało się, że pracuje tam również jego była [byli ze sobą 6 lat]. Na pytanie czy o tym wiedział, odpowiedział, że tak. Twierdził również, że to czysty zbieg okoliczności. Ostatnio tych zbiegów było hoho, a może i więcej. I szczerze przestaję w nie wierzyć. Powiedziałam, mu, że mam wrażenie, że przeze mnie stara się do niej zbliżyć [ w tej pracy są obowiązkowe imprezy integracyje z osobami towarzyszącymi, wyjazdy itp.] Pokłociliśmy się, bardzo. Mimo wszytsko dziś zadzwoniłam, chciałam pogadać, powiedzieć jak się z tym faktem czuję. On natomiast był bardzo wulgarny, powiedział, że jego to wszytsko jeb*ie , że mam go za ch*ja [nigy czegoś takiego nie powiedziałam]i się rozłączył. Facet który ma 27 lat na karku. Co robić??? Jestem w rozsypce. Nie wiem jak się zachować. W co wierzyć, czemu ufać. Jakie rozwiązanie byście proponowali?

Gość oczy
za najlepsze propozycje wysyłam swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość to jasne,że kręci
jak w ogóle mógł wpaść na taki pomysł i zafundować ci przebywanie z nią w jednym miejscu? Palant. Ewidentnie kręci,a skoro jak piszesz ostatnio było trochę podobnych "przypadków" to już w ogóle. Przypadków nie ma dziewczyno. Nie wiem co mam ci poradzić,ale ja choćbym miała głodować zwolniłabym się,a jesli nie masz takiej możliwości zemścij się na swoim i na imprezy integracyjne zabieraj kolegę jakiegoś. Choćby kuzyna. Kiedy spyta dlaczego tak to mu ładnie wytłumacz.

Gość a jakie to były przypadki?

Gość oczy
jakie przypadki: zdj. byłej, które rzekomo zostały spalone szuaknie kontaktu z jej kuzynem kij wie po co? nr tel. jej znajomych, których również miało nie być i masa innych bzdet, które zawsze były nazywane ''to tylko przypadek''.

Gość lej na niego
ciepłym moczem. opnij mu w dupę zanim on kopnie ciebie