Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na odpowiedź

cechy warte zainteresowania

Polecane posty

jakie cechy powinien posiadać facet/kobieta by wzbudzić w was zainteresowanie oraz jak powinien się ubierać?

Gość dokladnie w tym jest problem
"oraz jak powinien się ubierać?" Nie ma to jak robic cos pod publiczke :O

a ty się ubierasz pod publiczkę - rozumiem :O

Gość A2rv
Dla kobiet najważniejszy jest wygląd faceta (nazywają to "chemią" albo "motylkami"), na drugim miejscu jest zamożność faceta (nazywają to zaradnością).

Gość allymcbeall
najpierw musi dobrze wygladac, bo tylko taki wzbudzi zainteresowanie i chec, by poznac go blizej

Gość nie ma same cioty
odwazny męski facet.. a nie ciota co nie umie nawet zagadac.

"najpierw musi dobrze wygladac, bo tylko taki wzbudzi zainteresowanie i chec, by poznac go blizej" Nawet jeśli stroił by się w Paryżu to dupska nie podniesiesz i do takiego nie podejdziesz :D

"a ty się ubierasz pod publiczkę - rozumiem" Proponuje wrocic do szkoly i nadrobic braki w czytaniu ze zrozumieniem a potem dopiero brac sie za dupy :O

Proponuje wrocic do szkoly i nadrobic braki w czytaniu ze zrozumieniem a potem dopiero brac sie za d**y proponuje pisać na temat i odpierdolić się od mojego rozumowania gdy wali się takimi tanimi tekstami jak ty - bez publiki

Albo ubierasz się jak lubisz albo wsadzasz sobie w dupę pawie pióro bo to się pannom podoba. Wasz wybór.

"proponuje pisać na temat i odpie**olić się od mojego rozumowania gdy wali się takimi tanimi tekstami jak ty - bez publiki" To zacznij od siebie bo zadane pytanie do najmadrzejszych sie nie zalicza :D🖐️

dokladnie w tym jest problem "oraz jak powinien się ubierać?" Nie ma to jak robic cos pod publiczke 18:52 [zgłoś do usunięcia] pytanie na odpowiedź a ty się ubierasz pod publiczkę - rozumiem To ja wam wyjaśnię jak nie widzicie - odpowiedź Autora to ironia :P kontynujcie :classic_cool:

To zacznij od siebie bo zadane pytanie do najmadrzejszych sie nie zalicza nie zalicza do najmądrzejszych? być może - to napisz które pytania są mądre lub zadaj takie

Gość allymcbeal
ja na pewno nie podejde; to do mnie podchodza faceci. w taki tez sposob poznalam mojego narzeczonego. kiedy wracalam do domu, zaczepil mnie na chodniku.

"nie zalicza do najmądrzejszych? być może - to napisz które pytania są mądre lub zadaj takie " szczerze? na tym forum nie zauwazylem zadnego madrego pytania :O