Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

Wasze sukienki na poprawiny

Polecane posty

Wasze najpiękniejsze sukienki na poprawiny. Wklejajcie linki - pochwalcie się przyszłe panny młody i już mężatki.

Gość nie robiliśmy poprawin

Gość chlip chlip chlip chlip ...
bialą ? biala na poprawiny nie pasuje

drugi dzien? a co one dokladniej obejmuja- sama impreze jak domyslam sie? czyli spac a potem znowu impra??;-) o,matkko - to ja chyba za stara juz jestem na takie maratony;( dzieki za wyjasnienie

Będzie z kolorową podszewką i dodatkami. :) Ror dokładnie tak. :) Po weselu spać i po południu znowu na imprezę. U nas będzie pierwszy dzień wiadomo ślub i wesele, następnie wszyscy goście mają zapewniony nocleg w hotelu gdzie odbędzie się wesele a następnie śniadanie i po południu przyjęcie poprawinowe na barce od 15 do około 22. :)

Gość fafuniaaa001
A ja miałam taką sukienkę a poprawiny : www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec2ba8f3808e1e28.html

fafuniaaa001 a nie męczyła Cię długa sukienka także na poprawiny? Dalej dziewczyny wrzucajcie jeszcze coś.

Gość lokatka
ja mialam delikatna, jedwabna sukieneczke od Teresy Kopias w kolorze lawendy :) weszlam do sklepu przez przypadek i od razu mi sie spodobala :P jest jednokolorowa, skromna, wiazana w pasie, z dosc grubymi ramiaczkami siegajaca do polowy lydek :) jest w podobnym kroju do tych: http://www.mojeciuchy.pl/dane/15926/Sukienka_MONNARI_100_JEDWAB.html http://www.snobka.pl/artykul/2115/jedwabna_sukienka_plus

Gość fafuniaaa001
Nie męczyła mnie. Szyta była z muślinu, więc była bardzo zwiewna

Nie wiem, ja tam nie mam zamiaru się przejmować przesądami czy czymś takim. ;)