Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwmjk

zdradzona

Polecane posty

Gość samme ciotty
kazdy facet zdradza. Prędzej czy pozniej.

Gość wwwmjk
Jestem zalamana ,mąż mnie zdradza,dzisiaj się przypadkowo wydało ,nie moge od rana sie pozbierać ,płaczę i siedze w domu a mąż nawet nie wie ,ze ja juz wiem.

Gość nie pisz...
pewnie..nie odpowiadałas mu...przykro, że tak mówie, ale inaczej tego by nie zrobił :(

Gość fffffffffffffffffffffff
http://praca.wp.pl/kat ,18453,title,W-tygodniu-pracuja-na-etacie-w-weekend-zara biaja-na-prostytucji,wid,12754259,wiadomosc.html

Gość wwwmjk
Jest mi strasznie cięzko ,nie wiem jak mu o tym powiedzieć,boję sie ,nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość nie pisz...
ooooo to gdzie on jest?

jak mu nie odpowiadała, to powinien się rozwieść i dopiero szukac następnej, a nie zdradzać dla zdrajcy nie ma żadnego usprawiedliwienia

Gość wwwmjk
myslicie ,ze ja mu nie odpowiadam ,nie wiem jestem atrakcyjna mam lustro w domu ,poza tym czuje ,ze mnie kocha i dlatego tego nie rozumiem.

Gość wwwmjk
jest w pracy wraca o 22 ,musze mu o tym powiedzieć bo zwariuję.Wiecie jak sie dowiedzialam-więc rano dzwoni jego telefon,on w lazience (zapomnial go chyba)na wyswietlaczu "Pani Jola",nie odbierałam ale po chwili sms ''tęsknie ,kocham ,czekam"

Gość wwwmjk
Podejrzewałam coś bo od kilku miesiecy coraz więcej pracuje ,ciągle jakieś wyjazdy służbowe,więc miałam przeczucie ale nie dopuszczalam tej myśli do siebie.Poza tym był czasami nieobecny myślami ,ciągle zamyślony ,chociaz w sprawach seksu bylo ok

Gość wwwmjk
Szok normalnie ,mam takiego dola potrzebuję rozmowy ,porady nie wiem.....Niedawno bo nie całe pol roku mieszkamy w swoim nowym domu ,malzenstwem jestesmy 3 lata,dzieci jeszcze nie mamy na szczęscie w tej sytuacji.