Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGreenApple

Umiesz liczyć, licz na siebie. twoje szczęscie innym je...e

Polecane posty

Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu staram sie odchudzić. Mam 168cm wzrostu i waże 60 kg:/. Zawsze ważyłam koło 50kg i wyglądałam świetnie, nie byłam za chuda. Pózniej zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne Yasmin (odradzam Wam je, miałam przez nie bardzo duzo problemów). Po za wieloma komplikacjami przytyłam 8 kg. Po odstawieniu tabletek kolejne dwa. Kiedy stanęłam na wadze załamałam sie, jak mogłam do tego dopuścic. Przed tabletkami jadłam dosłownie wszystko, fast foody, czekolady, batony, chipsy, napoje gazowane, tłuste, mocno przyprawione obiady i nie tyłam, cały czas miałam świetną sylwetke. Sportu też za specjalnie nie uprawialam. Kiedy póltora miesiąca temu stanęłam na wadze, po uprzedniej załamce postanowiłam ostro wziąść sie za siebie. Zmieniłam nawyki żywiniowe. Jeść mniej a częsciej, odstawiłam słodycze, przestałam jeść o 18. Zaczełam robić 6 Weidera, brzuszki. Nie przyniosło to żadnych efektów. Potem kupiłam hula hop. Nie potrafie sie nauczyć na nim kręcić. Poźniej głodówka. Nic nie jadłam przez trzy dni, ale nie wytrzymalam. Nie potrafie patrzec na siebie. Mój tyłek, uda, a nawet łydki kiedyś zgrabne i jędrne dziś całe w cellulicie i koszmarnych rozstępach. Nie mam siły już z tym walczyć. Kiedy nie widze efektów, poddaje sie. Nikomu nie mówiłam o tym. Ani siostrze, ani mamie, ani chłopakowi. Nikt nie traktuje mnie poważnie. Po prostu potrzebuje wsparcia.

Gość nie wazysz wcale duzo
a hula hop kup o wiekszej srednicy i zobczysz ze dasz rade

Gość to wszystko zależy...
No z odchudzaniem tak jest, że nigdy nie wiadomo co na kogo zadziała. A już szczególnie po przytyciu wywołanym hormonami. Wiem, co czujesz. Ja codziennie przyjmuję hormony, ponieważ mam niedoczynność tarczycy i schudnięcie jest przy tym mistrzostwem świata. Mi się do tej pory nie udało, a dodam, że jak tylko zaczęłam przyjmować te tabletki, przytyłam 10 kg, potem kolejne 5. I żadne diety nic nie dają, a jeśli już to na krótko. Mogę powiedzieć tyle, byś się nie poddawała. Z ważenia się póki co zrezygnuj. Być może waga się utrzymuje, ponieważ wyrabiasz sobie mięśnie, które są cięższe od tłuszczu. Polecam centymetr i mierzenie obwodów ud, brzucha i czego tam jeszcze chcesz. Jak centymetry nie będą lecieć, to dopiero zacznij się martwić. I pamiętaj, by nie ważyć się przed okresem, bo wtedy zawsze wychodzi ok 2 kg na plusie.

Przestałam sie ważyc. Nawet nie mam wagi w domu. Yastanawiam sie ynowu nad godwka. Ju nie chodyi nawet o schudnicie, ale ocyzsycyenie organiymu, czytalam, ze jest bardz oczyszczajca o dobra dla oranizmu jesli sie wie jak ja przeprowadzic

Gość to wszystko zależy...
Nie wiem, może. Ja bym nie wytrzymała, zaraz bym albo mdlała, albo głowa by mnie bolała i było by mi słabo. Jeśli już to dieta oczyszczająca :)

Gość tratatatatata
kochana rozumiem Cie! i tez po yasmin niby kurde super tabsy gdzie sie chudnie, a ja jakos przytylam;/ waze ok 68 kg przy 170 cm, marze o 60 kg!! wiec mamy podobnie :) napisz jakas dietke stosowac chcesz?jakie sporty uprawiac? skad jestes?:)

Golodowka wcale nie jest taka zla. Pod warunkiem ze palisz papierosz i pijesz kawe rozpuszczalna z mlekiem. wtedy nie czuje sie glodu. odpuscilam po tryech dniach bo moja mama tak mnie przy tym wspierala ze gotowala moje ulubione potrawy i ciasta. Tratatatata Jestem y okolic Lodzi. Nie mam pomyslu na diete. Myslalam na poczatku o kapuscianej, a pozniej przejsc na bialkowa. Teraz znowu mysle nad glodowka

Gość tratatatatata
no ja nie mam kondycji do biegania niestety,a tez bym chciala. A Ty dajesz ile rade tak biegac? Hmmm glodowka? zapomnij. Dukan bialkowa tez nie jest dobra. Najlepiej jesc co 2,5 h 1200 kcal dziennie i cwiczyc. No chyba ze na poczatek 5-10 dni jakos oczyscic organizm i kapusciana zrobic,ale myslisz ze wytrzymasz? Ja planuje przez 3-5 dni zrobic diete 3 dniowa, a pozniej 1200 kcal.

jak jestes w usa tak jak ja to ci podam numer telefonu do polskiego adwokata ktory prowadzil mojej mamy sprawe.