Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam pam pam

Dlaczego wiekszość facetów jest nudna ?

Polecane posty

Gość pam pam pam

Dlaczego większość uważa się za inteligentnych i o szerokich horyzontach, mimo że nie ma żadnych zainteresowań poza tzw. sportem (który polega na oglądaniu telewizji lub robieniu masy ?) i tzw. informatyką (która ogranicza się go gier na kompie czy konsoli, w co można wliczyć ewentualnie zainstalowanie potrzebnych do tychże gier sterowników lub wymianę karty graf.), czasami dochodzi jeszcze tzw. motoryzacja (ograniczająca się do znajomości nowych modeli samochodów + cen i nowinek technicznych, często bez podstawowej znajomości fizyki) Nie mówię o wszystkich, nie chcę generalizować, ale to zdecydowana większość zwłaszcza wśród tych o największym mniemaniu o sobie (mam na myśli głownie młodych facetów). A gdzie jakieś prawdziwe pasje, zainteresowania, abstrakcyjne myślenie? gdzie prawdziwi sportowcy ? matematycy ? programiści z prawdziwego zdarzenia etc ? Gdzie się ukrywają tacy prawdziwi mężczyźni ?

no niestety, mądrych, inteligentnych facetów z pasją i bez kompleksów jak na lekarstwo trzeba mieć duże szczęście, żeby takowego w życiu spotkać :)

ja robię teledyski ale rzadko ;p i lubię czasami pogadać na filozoficzne tematy ale niestety rzadko kiedy mam z kim :/ a i jak będę miał pracę to chciałbym kupić motocykl bo lubię jeździć ;)

problem chyba polega na tym że ten "lepszej jakości materiał" nie rajcuje się imprezami w zatłoczonych dyskotekach i barach woli siedzieć w domu ;p

Facet przynajmniej zna się na jak to mówisz motoryzacji ( naprawi samochód gdy mu się rozkraczy ) czy na informatyce ( naprawi kompa ). Lepsze takie zainteresowania niż Wasze kobiece latanie interesowanie się cenami jakichś tam kremów , żelików , farb do włosów i innych bezużytecznych rzeczy :D Albo oglądanie jakichś telenoweli lub M jak Miłość :D No jeszcze Wasze zainteresowanie kulinarią ( nie zawsze ) daje coś pozytecznego. Ale reszta ... sorry :(

Wszędzie gdzie się pójdzie to dziewczyny albo plotkują albo gadają o bzdurach typu jaką sukienkę kupić czy jakiego koloru aby szczuplej wyglądać itd. To nie jest nudne i proste ?

dla mnie to akurat żaden problem, bo na imprezy nie chadzam a co do ostatniego posta... eee, nie chce mi sie nawet komentować, szkoda palców

Gość gfdxgfdgdfgfd
Leviatan :D:D:D dobre:)

Gość abp. Dziwisze z Krakowa
NUDNYCH, głupia k00rwo

Gość pam pam pam
qoodboy - my się chyba nie rozumiemy, co to znaczy naprawić komputer ? rozkręcić komputer potrafi każdy, a żeby wymienić dysk kiedyś wystarczyło tylko odróżniać kolory, a facet który potrafi grzebać w bebechach i zaintalować linuksa często od razu uważa się za informatyka. No właśnie tak jak każdy patrząc po 6 godzin dziennie zacznie w końcu odróżniać spalonego, nawet mając IO 60 Ja mam na myśli naprawdę facetów na poziomie, a nie domorosłych speców od windowsa i telepiłki.

Gość pam pam pam
abp. Dziwisze z Krakowa zdanie jest poprawne, drogi gentelmenie

Nie chce Ci się komentować bo wiesz, że mam rację. Z resztą sama pomysl czy to nie śmieszne żeby taka baba siedziała przed lustrem godzinami i nakładała na skórę jakieś chemikalia :D Nie dośc że strata kasy i czasu to jeszcze później na starość skóra wygląda jak jakieś sam nie wiem co. Wystarczy że któregoś dnia babka se zaśpi , nie zdąży nałożyć tapety i gdy gdziekolwiek wyjdzie to robi za stracha na wróble. Faktycznie pozyteczne zajęcie i interesujące. Oglądanie brazylijskich telenoweli też niezłe :D Później co druga chodzi w depresji że w Polsce nie ma wrażliwych facetów bo jeśli zobaczy jakiegoś Michela Browna ze łzami w oczach klęczącego przed jakąs tam Normą to zaczyna mazyć żeby i jej się taki rycerz trafił :D Szkoda gadać.

pam pam pam A Ty czym się interesujesz ? Tylko napisz ile czasu na to poświęcasz :D Bo jeżeli interesujesz się np. pająkami albo karierą włoskich tancerzy tyle co czasem gdzieś przeczytasz raz na miesiąc to coś takiego odpada. Bo to nie jest zainteresowanie , tylko robienie czegoś z doskoku albo z nudy.

Gość pam pam pam
jak zwykle odbijasz piłeczkę pytając - a ty co robisz takiego bardzo interesującego ? tylko po pierwsze temat nie jest o mnie, po drugie to jest internet i mogłabym wymyślić sobie tysiące fascynujących i ambitnych hobby i napisać, że poświęcam im po 8 godzin dziennie ;) i nikt nie zweryfikuje, możemy sie umowić więc nawet, że nie mam hobyy ;) jako stereotypowa kobieta otoczona słoikami kosmetyków nie chcę nikogo obrażać, zadałam tylko pytanie gdzie Ci panowie sie ukrywają ? bywają tacy czasami wśród ludzi ? moze są tak skromni, że nie chwalą się swoimi zainteresowaniami ? ;) bo naprawdę nie wiem, gdzie kogoś takiego można spotkać

szkoda, ze nie ma jakiegoś "klubu facetów na poziomie" poszedłby człowiek do takiego klubu, wybrał jeszcze wg zainteresowań i poglądów na życie i byłoby po temacie a tak to ile się trzeba naszukać, nakombinować, pomyłek róznych popełnić.... pół życia czasem na to schodzi, a czasem może i całe...

Gość dziefczę z kaf
Może i większość jest nudna, ale ja znam całkiem sporo interesujących facetów...naprawdę nigdy na takowego nie trafiłaś?

Gość dziefczę z kaf
Dobry pomysł z tym klubem Ewa ;)

Ale po co Ci kogoś takiego spotkać skoro i tak taki facet nie będzie chciał z Tobą gadać :D Chyba nie myślisz , że jako kosmetykowa laleczka znajdziesz wspólny jeżyk z takim sobie powiedzmy archeologiem , podróżnikiem czy choćby muzykiem :D Koleś będzie chciał pogadać o tym jak spędził wakacje w Jordanii albo spyta Cię jakich znasz najlepszych wyznawców Pop-u wśród Belgów czy może zapyta Cię o Twoje przemyślenia na temat prac wykopaliskowych w Pompejach z XVIII wieku a Ty co wtedy ? Zmienisz temat i powiesz , że kupiłaś sobie Reksonę albo żakiet na bazarku ? :D

Gość halippp
kobiety odrzucają facetów którzy np czytają ksiązki bo uwazaja ich za cioty

Gość nie mozna uogolniac i
zawyzac ilosc nudnych facetow ;) jest paru fajnych, madrych i ciekawych facetow na kafeterii :)

Gość pam pam pam
jestem siostrą Kennetha Pinyana i interesuję sie przyjmowaniem w tzipe końskich teleskopów

Gość młody strażak....
ja interesuje się tunelami podmorskimi ale ludzie mówią że to głupota

Mam też piękną kolekcję Polskich monet przedwojennych... 1 zł 1 i 2 zł z kobietą 2, 5 i 10 zł z również z kobietą 2, 5, i 10 zł z marszałkiem J. Piłsudskim 2 i 10 zł z marszałkiem J. Piłsudskim, z orłem Strzeleckim 2 i 5 zł z Darem Pomorza oraz grosze

Gość pam pam pam
hmm, podszywaczu - calkiem blisko byleś szczerze mowiąc dziefczę z kaf - trafiłam a i owszem, nawet nie raz, ale to wcale nie jest częste, a ostatnimi czasy właściwie nikogo takiego nie spotkałam goodboy - to czy bedzie chcial rozmawiać i czy będzie miał o czym, to już zostaw temu potencjalnemu panu do oceny

Mam też wspaniałą klipę o nominale 20 zł z Janem Matejko i wtopionymi kolorami na palecie malarskiej. Do tego bardzo ładna kolekcja monet obiegowych z czasów PRLu, brakuje mi tylko dwóch monety do kompletu 😭