Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam pam pam

Dlaczego wiekszość facetów jest nudna ?

Polecane posty

Pewnie , że sam zdecyduje :D Jeżeli zobaczy, żeś pusta i głupia to Cię wykorzysta i see you :D Znasz to ? :D Niby dlaczego tyle dziewczyn narzeka, że faceci Je zostawiają ? A który miałby ochotę gadać tylko o pierdołach i słuchać plotek ?

a nie nie, tu na kafeterii to wiesz... same trole ;) ja akurat mam szczęście w życiu i, co prawda nie za pierwszym razem, ale jednak natknęłam się na faceta, z którym moge pogadać, pośmiać się, pochodzić, pojeździć, popłakać, pożyć poprostu a zbieranie monet... fajna sprawa... kiedyś znaczki zbierałam, do tej pory mam 4 duże klasery, m.in. z angielskimi królówkami ;) a co to jest klipa? wiem, że google, ale znawca powie fajniej :)

Gość pam pam pam
"Znasz to ?" nie znam, a chętnie dałabym się wykorzystać i porzucić matematykowi, widać mają inne zajęcia w tej chwili :D

Pam pam pam Pytasz gdzie prawdziwi sportowcy a narzekasz na kibiców siedzących przed telewizorem i znachorów od robienia masy :D Czyli prawdziwy sportowiec to kto to taki ? Scharakteryzuj go ;) Matematycy Cię kręcą ? A sama znasz się na matmie ? I co niby takiego ciekawego w ten matmie jest ? Ja akurat w sumie zawsze miałem łep do matmy i lekko mi to wchodziło ale jakoś nie mogę się doszukać czegokolwiek interesującego w tym , no może oprócz rachunku prawdopodobieństwa :D Pragramiści ... Myślisz , że to nie jest nudne ???

a ten będzie niezmordowanie wtykał tu te swoje chamskie teksty człowieku, nie masz ty chociaż trochę poczucia obciachu?

pam pam pam Wymyśl sobie jakieś zadanie matematyczne i mi daj tu do rozwiązania ok ? Jeżeli dobrze je rozwiążę to jesteś na moją własność na całą noc , ok ? :D Przyjeżdżasz domnie na własną odpowiedzialność z własnym żarciem i nie zwracam kosztów dojazdu :D Co Ty na to ?

dobra, idę robić kanapeczkę na jutro do roboty, bo słyszę, że M. juz sie zabrał do roboty :)

Ewa 33 Nie denerwuj się tak bo Ci pryszcze wyskoczą :D A to że niezmordowany jestem to fakt więc uzbrój się w cierpliwość bo jeżeli mi net nie siądzie to pogoszczę tu jeszcze trochę ;) Może na wszelki wypadek mnie polub bo jeżeli chcesz mieć dobry sen to zadbaj o pogodę ducha już teraz :classic_cool:

Gość pam pam pam
qoodboy ;), zawsze możesz poprosić kogoś, żeby Ci rozwiązał, więc to dla mnie żaden interes, poza tym nie wykluczam, że potrafilbyś rozwiązać, więc po co mam ryzykować czy sama znam matmę ? zależy o jakim poziomie mówimy, jestem na ścisłych studiach, więc nie mam z nią problemów, ale pewne poziomy abstrakcji charakteryzujące już np. matematykę teoretyczną mnie przerastają i to jest właśnie to co kręci mnie w matematykach, oni myślą inaczej :D

Gość pam pam pam
ja też spadam, chyba do lóżka, dzisiaj wstalam o 5.00 :O

"więc po co miałabym ryzykować" Jak to ryzykować ? :D Przecież to czysty zysk byłby dla Ciebie ! :(

Równie sensowne byłby napisanie dlaczego większość bab jest nudnych. Zacznijmy od tego że choćbyś się zesrała(to zesrała tylko po to by podkreślić twój hipotetyczny wysiłek) autorko nie jesteś w stanie poznać większości mężczyzn. A więc sens topiku jest tylko taki że wraz z niezawodną Ewą możecie po masturbować swoje umysły. 🖐️

Dyrektore : Ona śpiewa a Ty tańczysz. Zróbcie koncert co ? To całą rodziną przyjdę :D Myrevin , no z ust mi to wyjąłeś :D

Gość jeden matematyk
tu jest. Ale mam pytanie do niedziela. Jakich ci brakuje?

dyrektore Mam i drobne , nie tylko grube więc luz ;) Z 5 zł wydasz mi tyle reszty żebym miał na piwo czy muszę dychę rozmieniać ? :(

Gość 1234567765432
Całkowicie zgadzam się z autorką - inteligentnych facetow jak na lekarstwo, a jesli juz sa to i tak czy siak wola pusta lasie od kosmetykow. Niestety oni nie szukaja partnerki do rozmowy, ale zazwyczaj kochanki i kucharki

pomasturbować - to się pisze łacznie, panie M jak mądry inaczej tak jak pomarudzić, pokwęczeć i pochorować się z nudów widzę, że zostali ci najinteligentniejsi inaczej cóz... to ja też jeszcze tu jedną tabelkę klepnę i do łózia, bo jutro pobudka, jak zwykle, o 5.10

dyrektore Taaa, jasne. Nie uśmiecha mi się stać na cienkiej malutkiej prostokątnej wierzy na wymiar Pałacu Kultury. A jakby tak wiatr zawiał to co ? Przecież trup na miejscu by ze mnie był :( No chyba że tylko odrobinkę tych grubych bym pod do butów wpakował. Ale to i tak nie zlikwiduje mojego problemu dobrego wygospodarowania przestrzeni w mojej chacie :( Nadal nawet krzesła nie będę miał gdzie wstawić bo wszędzie tylko wizytówki Zygmunta Starego bym oglądał :(

o, dzięki za info a tabelka jest nieformatowalna, pacanku, bo jest pod drukarkę igłową w .txt robiona

Gość 1234567765432
mężczyźni ""wola pusta lasie od kosmetykow" - tutaj mamy przykład inteligentnej kobiety, która mówi o INTELIGENCJI MĘŻCZYZN faktycznie - lepiej żebyś się skupiła na gotowaniu Nie stresuj sie az tak bardzo, bo ci jeszcze jakas zylka peknie. Boisz sie o swoja pozycje, ze tak reagujesz?

przepraszam z gory za dosadny ton ale trpche pitolocie moi mili. szukacie partnera z zainteresowaniami? to nie szukajcie ich w klubach, bo tam natraficie na niespelnego didzeja co najwyzej w pubach panowie zela sie na swoje kobiety byle przyszle i niedoszle plus ogladaja mecze. tez pudlo moze pojdzcie w miejsce gdzie SA te zainterssowania eskploatowane? ja mojego partnera poznalam dwa lata temu na spocie na kitesufingu. polaczyl nas sport, milosc do podrozy, podobne podescie do zycie i wiele wiele innych rzeczy. mieszkamy teraz razem. co drugi weekend staramy sie gdzies wyjechac w europe na kite'a (holandia, belgia) a w wakacje to wiaodmo, jakies dluzsze wyprawy tak taki przyklad najblizej wziety moi rodzice poznali sie obozie brydzowym (wiem, ze brzmi glupio ale sa to ludzie z pasja, nie da sie odmowic) moj brat poznal swoja zone graficzke gdy organizowali koncerty a ona robila plakaty. teraz sa malzenstwem i razem prowada firme. nie wiem czy mnie po prostu otaczaja tacy fajnie ludzie z zainteresowaniem, czy wy zle szukacie, czy ja mam szczescie a wy pecha. pozdrawiam serdecznie i prosze sie szrzej rozejrzec :)