Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tylko takich spotykam

Czemu spotykam facetów tylko chętnych na seks

Polecane posty

Gość Tiaaaaaaaa......
Innymi słowy mówiąc, właściciele burdeli to zazwyczaj przestępcy.

Gość Tiaaaaaaaa......
A myślisz, że skąd bierze dziewczyny do swojej agencji? Tylko niewielki procent kobiet samych zgłasza się do pracy w takim miejscu. Polska to jeden z głównych krajów docelowych, jak i tranzytowych na trasach handlu żywym towarem.

"(...) A myślisz, że skąd bierze dziewczyny do swojej agencji?" z kafeterii? ;) ja gdybym szukał dziewczyn do pracy, szukałbym też na kafeterii. moje zdanie jest takie, że każdy zasługuje na szansę. Ty masz inne, Twoja sprawa. I obawiam się, że jeśli tak dalej będziesz kierowała takimi schematami myślowymi, to obawiam się, że długo jeszcze będziesz singielką. I nie piszę tego złośliwie. Przyznam się, że nie wiem w jaki sposób prowadzony jest "nabór" do pracy w agencji. Ciekawi mnie za to - skąd Ty tak dobrze znasz realia tego procederu?? Pozdrawiam.

Gość aasasasaasaas
po rozwodzie dopiero Ci sie ulozy przyjaciolko , pozdrawiam rozwodnikow ...

Gość zonaty49
bo my tak juz mamy sex i sex!!!

"Tacy sa teraz faceci. Szukają tego co łatwe i szybkie. I zazwyczaj znajdują, więc uznają, ze wszystkie kobiety sa takie." Powiedziała ta co wiele ma do zaoferowania. teraz 99% kobiet jest roszczeniowo nastawiono i/lub przechodzona. Po co komu taka? To logiczne, że mężczyzna woli podymać takie z doskoku bez wysłuchiwania o krzywdach doznanych od byłych :o