Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Czy to może byc ciąża??

Polecane posty

Dziewczyny proszę o rade, poniewaz wiem ze wy znacie się na tym temacie a ja nie bardzo. Sytuacja wygląda tak: w 17 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą jednak prezerwatywa zsunęła się i została we mnie. W porę sie zorientowalismy i nie współzyliśmy dalej jednak mam pewne obawy gdyz obserwowałam wtedy u siebie śluz płodny. Dzis miałam dostac miesiązkę jednak jej nie dostałam. Jak myslicie mozliwe jest zapłodnienie prze preejakulat?? znacie takie przypadki?? Poza brakiem miesiączki nie mam zadnych objawów.

jeśli się obawiasz ciąży to znaczy że jesteś nie gotowa na seks tak możesz zbyć w ciąży ale szansa jest mała

Gość mamachichi
moim zdaniem denerwujesz sie i myslisz o tym dlatego okres sie spoznia, nie martw sie tak latwo sie w ciaze nie zachodzi;-)

Gość aaa...kotki dwa :)
Wiesz powiem tak ze -teoretycznie jest to możliwe- ale w praktyce nie zdarza się to aż tak często. A tak na marginesie dla pocieszenia powiem Ci ze czytając twoja wypowiedz to tak jakbym czytała swoja ponieważ mi w tym miesiącu zdarzyła się tez niestety podobna sytuacja-tyle ze w 19 dniu cyklu. Ale wszystko skończyło się ok. Nie powiem- strachu się najadłam :)....ale jak widać chociażby na moim przykładzie nie zawsze kończy się to dzidziusiem.....na szczęście zresztą :)....nie panikuj tylko spokojnie poczekaj jeszcze z kilka dni.

aaa... test juz dzisiaj kupiłam ale boję sie go zrobic, poczekam jeszcze pare dni. Oboje z chłopakiem bardzo sie denerwujemy, chociaz nie jestesmy juz dziecmi. Ty tez wtedy miałas dni płodne?? Jak długie masz cykle?? dostałas juz okres??

Gość aaa...kotki dwa :)
Wiesz dni płodne ciężko na 100% przewidzieć tylko na podstawie objawów czy tez dnia cyklu. Gdyby tak było to tzw. 'kalendarzyk małżeński" byłby niezawodną metodą antykoncepcyjną...a wiadomo ze tak nie jest. Mam już okres-właśnie dzisiaj mi się zaczął. Tak wiec spokojnie poczekaj...albo dla pewności zrób sobie test.

Gość tamara jacioch
jak się tak boisz to weź postinor i po krzyku, jesteś za młoda na dziecko