Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15 październik

15.10. Dzień Dziecka Utraconego[*]

Polecane posty

Gość 15 październik

Takich mam jak ja jest sporo... ...za dużo.... ...traciliśmy nasze dzieci na różnym etapie ich życia... ...jutro święto naszych Aniołków... [*] Aniołek, luty 2008, 10 tc

Gość mama S i A
[ * ] [ * ] [ * ] dla mojej córeńki i wszystkich anielskich dzieci...

Gość mamammamamamn
Dla każdego utraconego dzieciątka

Gość Grzeszczak
aniołek 06.11.2008 8 tc(*)

ja też straciłam dwoje Dzieci... dla wszystkich Aniołków (*) (*) (*) a te, które nie wiedzą co to znaczy niech się nie wypowiadają bo z pewnością nie wiedzą co to znaczy i nie życzę im poznania tego bólu!!!!! a wpis zgłaszam do usunięcia!!!!!

Gość 15 październik
Problem utraty dziecka jest w naszym kraju niestety niezrozumiały... pokażmy się, nie wstydzmy się żałoby i okazywania żalu.... ....wstrętnych komentarzy nie ma co nawet komentować:(

Gość na tvn style
współczuję wszystkim mamą .... dzięki Bogu ja swojego dziecka nie straciłam , ale miałabym straszą siostrę ..... moja mama do dziś ją wspomina za wszystkie Aniołki trzymajcie się ,trzymam kciuki by udało wam się urodzić zdrowe dziwciątko , które obdarzycie ogromną miłościa .

zawsze znajdzie się jakaś nieodpowiedzialna pi*da która zepsuje temat...... dla waszych Aniołków i trzymajcie się mocno :) kiedyś się uda :)

.... A to nie lepiej isc na cmentarz i kupic chocby kwiatki ??? A nie piszecie na forum na pokaz .... co to da .... Jedna z Was tu jest z topiku, gdzie sie przyznala do picia piwa .... wiec co, po co pic piwo jak sie chce miec dziecko i sie jest w zalobie ... hm ???? .... na cmentarz marsz !!!!

Gość hoop hoop
spółczuję,życzę dużo siły i szczęścia na pewno przyjdzie [ * ]

Gość do osób które nie rozumieją
ten dzień nie jest tylko dniem dziecka utraconego na początku ciąży, to również dzień dzieci, które urodziły się i umarły dla nich wszystkich

Gość PRZEKLEJAM
15.10.2010] 15:06 oDzieciakach Strata upragnionego dziecka jest traumatycznym przeżyciem dla rodziców. Ból i rozpacz przeszywa ich serca do głębi. Dlatego 15-go października obchodzony jest Dzień Dziecka Utraconego, by dusze wszystkich rodziców znalazły ukojenie w cierpieniu. Zapraszamy do zapoznania się z krótkim tekstem Adaminy Korwin-Szymanowskiej : http://odzieciakach.pl/2010/10/15/odeszo-zani m-przyszo/ 15:08 [zgłoś do usunięcia] Ali29 Szkoda, że tego typu inicjatywy tak słabo komunikowane są w mediach Temat jakby nie istniał. Wielu jest nas, którzy przeżywają utratę nienarodzonego dziecka. Niestety poronienie wciąż traktowane jest jako "tragedia klasy B"... to przykre... 15:10 [zgłoś do usunięcia] Kafeteriuszkaa Akurat dzisiaj? A ja mam dzis urodziny

Gość PRZEKLEJAM
15:10 [zgłoś do usunięcia] a ja aj podpisuje sie pod tym co mówicie bo ja też straciłam dziecko