Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastraszona

Czy złośić sprawę na policję?

Polecane posty

Gość zastraszona

Witam wszystkich Mój problem polega na tym, że od roku dostaje durne wiadomości na gg nadawca zwraca się do mnie mamo. Wiadomości wyglądają na jakiś psychologiczny bełkot i przypominają szantaż emocjonalny na początku próbowałam ustalić kto to? Rozmawiałam z nim ale potem uznałam że to nie ma sensu i olałam sprawę. Ale od miesiąca dostaję okropne litanie w których on użala się na d sobą a mnie obwinia za zło całego świata. Obawiam się o własne życie bo daje mi do zrozumienia że chce mnie skrzywdzić. Mam dopiero 20 lat a już mi to zdążyło nieźle zryć psychę mam dość. Nie chcę iść na policję bo mam nielegala jak mogę go namierzyć na własną rękę mając tylko nr gg? Błagam pomocy

Gość kukukuraaaa
to czemu nr gg nie zmienisz?

Gość .NATALA..............
No to masz problem!

Gość zastraszona
Bo chcę dorwać tego gnoja chcę wiedzieć kim on jest. Nie będzie mnie śmieć straszył i żeby poniósł za to konsekwencje

Gość zastraszona
nie chcę zmieniać chcę wiedzieć kim jest ten człowiek

Gość pingpong sajgon
wklej nam tu próbkę jego wypocin, zobaczymy czy to psychol

Gość lepiej idz na policje
jak ci cos zrobi to beda wiedzieli kogo szukac, ja na twoim miejscu ogladalabym sie za siebie i nie chodzila po nocy ani nigdzie sama

Gość zastraszona
cytat z dzisiejszego dręczenia :/ "uz lapie ! to moja byla pani jest podlamana, chyba wyrusza w jakas podroz i sie zegna, a ja jeszcze na nia trafilem i wygladalo, jakbym sie z niej zgrywal ? milo... 20:56:35 w sumie juz o niej nie mysle, bo od dawna mowilem, ze moze przyjsc i porozmawiac i inaczej niczego nie wskora ! i od dawna to juz wygladalo na koniec... nawet do konca nie jestem pewny kto ? ale mnie to nie obchodzi ! jak chce, zeby tak zostalo, to tak bedzie ! ale mnie interesuja moje sprawy ! glownie z jej powodu mam bagno i chce od dawna wiedziec o co chodzi i czekam na kogos ! i dopuki sie nie zjawi, to bedzie problem... 21:01:32 a z byla pania ? daje komus cos i traktuje jak kobiete, a nie jak kurwe i jestem w stosunku do niej otwarty i caly czas oczekuje tego samego, bo to jest uklad partnerski i inaczej to dziala ! nie dostalem tego, to moze miec tysiac razy wiecej kasy niz ma i to nie pomoze ! nie bede powtarzal tego tysiac razy ! albo ktos jest szczery ze mna, albo do widzenia ! mialem juz podobny przypadek, gdy ktos ze mna nie byl szczery i drugi raz reki sie pod mlotek nie wklada ! myslalem, ze juz wszystko wiadome ? ja juz dawno zyje druga znajomoscia, a mozliwe, ze to byla pierwsza ? i czekam, az mnie ta normalnie potraktuje... 21:03:03 caly czas powtarzam i powtarzalem, ze mozesz sie tylko ze mna dogadac ! 21:04:30 a dzisiaj chodzi mi po glowie, ze ktos ma przyjechac i mnie kropnac ? caly czas wszystko kopiuje i zapisuje, to co wiem nowego w razie czego... zdjecia tez ! a co bedzie, to bedzie.... 21:04:41 ma byc pobudka w nocy ? 21:04:52 czy mi sie wydaje ? 21:05:47 i oczywiscie moge sie we wszystkim mylic, ale to sie dopiero wyjasni po rozmowie, jak ktos tu zawita..." koniec cytatu dostaję tego typu wiadomości codziennie

Gość zastraszona
pierwsze zdanie dotyczy mojego opisu na gg "so if you love me let me go..." cytat piosenki slipknota

Gość wg mnie to ty jesteś
walnięta, że w ogóle takie coś czytasz i sie tym przejmujesz, pewnie to kolega z tej samej grupy przedszkolnej co ty

Gość weź sie nie ośmieszaj
z takim czymś na policji, oni maja ważniejsze sprawy niż głupie rozmowy małolatów z podstawówki