Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalgosiabezJasiaxxxxxx

jak pozbyc sie nadzieji?

Polecane posty

no tak, całowałem sie :o kur..jest napalona a jaj ejj nie rozumiem :/ no ja kilka miesiecy temu pisałem z nia, wręcz flirtowaliśmy, potem kontakt sie urwał na miesiąc i znowu pisalismy no a teraz te spotkania a ja już nie chce :/..mam nadzieje, że nie rozkochałem jej wtedy przez te pisanie :/

no mogla sobie narobic nadzieji ;) cos mi ta sytuacja za bardzo pasuje do mojej sytuacji :D

tzn ?:D

no co ja za to moge, co ja poradze, że Ci pasuje do Twojej :) nie nie, mylisz się ;) nie jestem tym chłopakiem o którego Ci chodzi ;)

a jak nie przypadek? nie no mam nadzieje ze to twoje zdjecie :( a gdzie sie poznaliscie?:D haha sory za te pytania :D

mam nadzieje ze sie myle:D wsumie to to potwierdza wszystko tzn to ze mam juz chuba jakies paranoje na temat tego kolesia hahahaha :D

to czemu macie taki sam charakter pisania ? ;| kuuurde :D paranoja haha nie jestem brunetka :P a co? lubisz takowe? haha

ej, no serio jakaś paranoja :/ :):) nie ma dla mnie znaczenia kolor włosów ale jednak brunetki na mnie działają lepiej :P :)

czemu serio paranoja?:D nio zalezy jak lezy i jak kto lubi no nie?:) a wracajac do tematu tej biednej dziewczyny ktorej niechcesz powiedziec ze nic z tego nie bedzie to sluchaj moze napisales jej cos taaakiego wieeeesz po spotkaniu co spowodowalo ze narobila sobie nadzieji?:) jak to wogoel z wami bylo?:)

paranoja, ponieważ na każdym kroku chcesz sobie wmówić i podejrzewasz mnie o to, że jestem tym chłopakiem o którego Ci chodzi :) chociaż mówie, że nim nie jestem :) ;)

a jak było?..no wiesz..były dni o których myslałem o niej bardziej a były takie w których nie chciałem nawet mysleć o tej dziewczynie ;) raz mi się nudziło pisanie z nią a raz przychodził naki napływ emocji,, że myslałem, że sie w niej zakochałem..ale to było oczywiście chwilowe zauroczenie ;) i taka sinusoida ;) raz tak raz tak...ale teraz jestem przekonany, że to zauroczenie było i nie chche sie z nia spotykać i w tym postanowieniu jestem od 2 tyg ;) a to długpo..bo wcześniej zmieniałem co do nieji zdanie co 2-3 dzień :)

jaa taka sama sytuacja :( ten tez do mnie pisal super pieknie ladnie, a potem jakl by mu nie chcialo sie pisac. no i mowil mi na spotkaniach ze chyba sie zakochal. mowilam mu zeby tak nie gadal a on ze moze sie we mnie zakochac, ze mam to cos itp :(

chyba trzeba isc zaraz spac;p a ty co taki nocny marek jestes?:D

no ja wróciłem jakiś czas z pracy i teraz sobie siedze na kompie ;) zaraz też pewnie pójde się położyc ;) a tak z ciekawości zapytam..ile masz lat ? ;)

Kobiet nie pyta się o wiek :PP hihi nie wiem czy mogę tak na forum:D może ktores ze znajomych to czyta :D haha.. ps. moze znasz tego chlopaka o ktorym mowie skoro jestes z ch :)

no wiem, że się nie pyta ale...ja nie zwracam uwagi na jakieś schematy więc zapytam ;)

20 a ty?;)

a dalabym ci z 22 ;p a powiedz skoro jestes facetem :P czy wy faceci bawicie sie w jakies gierki? czy jesli sie nie oddzywacie to faktycznie znaczy ze NIE chcecie miec nic wspolnego z dziewczyna? powiem ci ze dziwi mnie to ze ten chlopak od naszego peirwszego spotkania nie kreci z zadna inna dziewczyna, a przede mna krecil z taka inna a miesiac wczesniej jeszcze z inna. a tu mija miesiac od naszego pierwszego spotkania, i 2 tyg od drugiego a on nie ma nowej ;p

tak, ja przynajmniej tak mam, nie bawie się, jeśli powiem nie to jest to NIE zdecydowane ;) a skąd wiesz..może jest z jakąs na tym samy etapie jak z Toba pisał i chciał już wykrzyczeć światu, że Cie kocha ;)..pewnie znów mu sie znudzi i znowu na jakąś sie napali i tak w kółko ;)

jak to chcial wykrzyczec ze mnie kocha? xD kurde juz ta godzina nie mysle , haha :D nie mam pewności ale zawsze jak jakas mial to dawal sobie opisy na gg :P a poza tym czuje ze nikogo nie ma bo ostatnio mial smutny opis :P

to zalezy jaki masz haha :D nie no mysle ze bez powodu nie dawalby sobie tego smutnego opisu:P moze chcial wzbudzic w kims litosc haha :D i znajac go gdyby mial jakas to dalby sobie opis :D ja to wiem :D ej ide zaraz spac nie ma co siedziec:)

ja mam nostalgiczny ;) ale nie powiem, bo to fragment z mojego utworu...niedostepny narazie dla nikogo z mojego otoczenia ;)