Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniula15

Mam 15 lat i kocham pana Boga !!

Polecane posty

Gość Aniula15
Proszę nie zwracac uwagi na tego idiote czy idiotow podpisujacych sie za mnie, ja znikam i nic juz nie napisze, a zakompleksione jednostki jak chcecie sobie ulzyc to prosze bardzo, piszcie sobie do woli

Gość Aniula15
masuję sobie łechtaczkę gromnica :)

Gość Kukakgk
Brawo ja tez kocham Boga tak trzymaj :) i nie zwracaj uwagi na obelgi sam Jezus powiedzial zeby sie modlic za tymi ktorzy ci zle zycza. A tak przy okazji pomodle sie za Ciebie i prosze o modlitwe za mnie.

Gość Sub zero
Masz racje nie zniżaj się do poziomu niektórych debili,ale jedna rada dla ciebie nie kierujs ie sucho 10 przykazaniami,ktoś napisał ze jak cie ktos uderzy w policzek nadstaw 2 ta metoda nigdzie nie zajdziesz tylko sie zeszmacisz

Gość Aniula15
wierze, że święta Weronika otarła twarz Jezusowi :classic_cool:

Gość Sub zero
Mogło być ale co ma Weronika do nadstawiania policzka ?

Gość Kukakgk
Sub uwazam inaczej. Nikt nie powinien kwestionowac 10 Przykazan ani Pisma Swietego.

Gość Sub zero
Wierzę w boga i w 10 przykazań,natomiast nie zgadzam się z wieloma rzeczami które wmawia nam kościól typu,antykoncepcja to zabójstwo,kobieta która zaszła w ciąże w wyniku gwałtu nie powinna usuwać ciązy,po ślubie kalendarzyk no i nadstaw policzek i trochę by się jeszcze tego znalazło ,ale skoro wy wierzycie tak dosadnie to macie prawo

ja mam 16 lat wierzyłam w Pana Boga zawsze i chodziałam do kościoła . Ale w 2013 roku poszłam na piesza pielgrzymkę do Częstochowy to było niesamowite przeżycie! wchodząc na Jasną Górę płakałam jak małe dziecko przypomniało mi się co w życiu zrobiłam źle. Bóg istnieje jest dla mnie bardzo ważny. Śpiewam także w chóru kościelnym młodzieżowym co tydzień mamy czuwania i nieraz tak głęboko przeżywam spotkanie z Bogiem i strasznie płaczę. Nie interesuję się czy ktoś się ze mnie bd śmiał widocznie on jeszcze nie dorósł chodzi o młodzież z gimnazjum . KOCHAM PANA BOGA I się tego nie wstydzę !

Gość gość
pismo se odrzuca antykoncepcje mamy byc plodni

Gość gość
Nie przejmuj się innymi, a już na pewno nie trać wiary w Boga, módl się o wsparcie.

Gość aga 333
Ja rowniez Bardzo Kocham Boga i Jezusa.Jak chodzilam do szkoly,czy jak studiowalam nie kazdy to rozumial.Mowili na mnie nawiedzona,glupia i smiali sie ze mnie.Moje przyjaciolki mowily,zebym sie tak tym nie przejmowala.Ale mi bylo bardzo przykro.Do czasu jak w ktoryms kazaniu uslyszalam ile Pan Jezus przez nas ludzi musial wycierpiec.Najpierw potwornie byl chlostany i nasmiewany.Jak szedl na smierc, ludzie smiali sie z Niego,pluli a pozniej to straszne ukrzyzowanie.Dlatego powierzylam moje zycie Jezusowi.Jezus stal sie Panem mojego zycia i wszystkie klopoty,problemy,zmartwienia oddaje Jemu w modlitwie.Warto przeczytac Nowy Testament

Gość gość
Poczekaj 5, 10lat jak przyjdzie prawdziwe życie które Cie zniszczy ode chce Ci sie wszystkiego

Gość gość
A niby aby 1% Polaków nie wierzy w żadnego Boga. A sie śmieją? To chore .