Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokszokszok

Zia86 chce zostać miss

Polecane posty

Gość dziwna dziwa
przeciez nie ma jej tu :o

Gość hjhgjkhkhjlj
no proszę....;) może ona brzydka jakoś nie jest ale mi się kojarzy z taką rozjechaną ropuchą

Gość dziwna dziwa
kłamstwo, ona ma na imie paulina i jest czarna a tu jedyna paulina jest blond i ni w zab nie podobna

Gość jak nie ma jak jest
paula s.

Gość szokszokszok
Oczywiście że jest, dała nawet znane juz nam zdjęcie.

Gość hjhgjkhkhjlj
paula stadler

Gość kahna kahna
Uwazam, ze zia jest urokliwa i czarujaca. I w zwiazku z tym bardzo ladna. nie wiem co na nia tak napadacie. a poza tym generalnie sliczne sa tam te dziewczyny

Gość szokszokszok
Nie napadamy, tylko stwierdzamy fakt. A poza tym, skoro sie tam umieściła, znaczy chce rozgłosu, tylko jej przysługę robimy, czyż nie?

Gość no to teraz przyznac się
która z Was umieściła tam tez swoje zdjęcie i w ten sposób przy okazji zanlazła Zia?? Bo wierzyć mi się nie chce, że siedza tu takie "zapracowane' panienki które Zia szukają w google :P

Gość no to teraz przyznac się
aha - i co jeszcze dodam, Zia kochana MASZ MÓJ GŁOS, Ty jesteś i tak MissInterentu w ogóle, ale jak chcesz być październikową to NO PROBLEM :)

Gość hjhgjkhkhjlj
ja oddałam głos na inną dziewczynę, ale nie poprzez przejaw złośliwości tylko uważam że z tej grupy wcale nie jest najładniejsza

Jak już pisałam mam inne życie poza organizowaniem ślubu. ;) Zostałam namówiona do tego konkursu, w sumie to nic nie ryzykuje. Wrzucono mnie do bardzo mocnej grupy, dużo ładnych dziewczyn się tam znalazło. Oczywiście jeśli ktoś uważa, że zasłużyłam na głosy to bardzo za nie dziękuje. :) Natomiast nie rozumiem dlaczego ktoś wyciągnął to na forum ślubnym, przecież to nie dotyczy naszych forumkowych przygotowań. ;)

Gość szokszokszok
Ot, Zia, kojarzysz mi się ze ślubem - dlatego

Gość oj tam wpisze sie
zaglosowalam-sliczna jestes:) poza tym jak zaczynam wpisywac twoje imie i nazwisko w przegladarke, to samo wyskakuje;P wujek google juz Cie zna;P

Szok, jest to jakieś wytłumaczenie. ;) Dziękuje za głosy wszystkim i powiem, że można głosować codziennie do czego zapraszam. :)

Gość lokatka
ja tez zaglosowalam :) pozdrawiam :)

Gość kahna kahna
ja tez ci zaglosowalam zia. jestes chyba jedyna ktora sie tam tak naturalnie usmiecha, choc dziewczyny sa generalnie bardzo ladne.

Gość A ja powiem tak ...
Nie jestes brzydka, ale tez do pieknych nie nalezysz ... Uwazam, ze trzeba miec niezle mniemanie o sobie ,zeby zglosic sie do takiego konkursu. Nie wiem jak wygladaja tam kolejne etapy, ale sukcesu Ci nie wroze, ze wzgledu na konkurencje...

Gość Faceciikk
Zia jest urocza kobietą i coś w sobie ma. Nie jest super pięknością ale wielu facetów jednak by się za nią obejrzało. Ma miłą twarz i wesołe oczy a to jest to co się facetom podoba. Szkoda że zdjęcia robił jej amator bo zamiast pokazać jej urok zrobił z niej jakiegoś maszkarona w trupich kolorach.

Gość szokszokszok
Widzisz, Zia, jakie wsparcie dzieki mnie dostałaś! :P

Gość zagłosowałam na pannę nr 1
bo zjęcia mają największy pazur :) Zia to uroda słodko-pierdząca w stylu cichopek, czy innej jabłczyńskiej, także nie w moim stylu. Ale urocza jest, na pewno, jak "kakałko" z pianką i budyń waniliowy ;) Także jak ktoś lubi... dla mnie za uroczo :P

Gość no i jest nasza gwiazdaaa
zia nie jest brzydka, chyba generalnie ważniejszy jest charakter ale na Boga Zia jak to czytasz-zbastuj ty z tym swoim weselem, bo przed lipcem zdąrzysz się 5 razy spalic z wysiłku! :P

Bo wy jeszcze nie widzieliscie mojej ostrzejszej strony. ;-) Spokojnie nie stracilam zapalu przez 1.5 roku to i przez te ostatnie kilka miesiecy sie nic nie stanie. :-) Ja odnalazlam swoje powolanie. :-)

Bo wy jeszcze nie widzieliscie mojej ostrzejszej strony. ;-) Spokojnie nie stracilam zapalu przez 1.5 roku to i przez te ostatnie kilka miesiecy sie nic nie stanie. :-) Ja odnalazlam swoje powolanie. :-)

Gość Bleeeeeeee
Brzydka i miss chce byc???? I jeszcze taka wychudzona, komu to sie moze podobac???